Utflykt och film

Skrivet: 2007-07-30, 00:37:22 / Dagboken

Idag var vi på utflykt till Bredsand. Sara och Häger var med, det var trevligt men vädret var lite ostadigt. Typ, moln, sol, regndroppar, BLÅST, moln, sol. Men alla badade förutom Sara. Två gånger till och med. Vi hoppade från trean på hopptornet. Det var kul. Vi hade med oss pastasallad och så stannade vi i Humelsta och köpte en massa lösgodis. När vi inte badade spelade vi boul och strandtennis, jag vann flera gånger. Jag blir alltid lika glad när jag vinner. Efter vårat sista dopp bestämde vi oss för att åka hem. Då var klockan redan sex. Vi stannade till på Ica Maxi på Hälla och handlade lite, bland annat tre filmer, så efter det åkte vi hem till Häger och åt mat och tittade på The Guardian. Väldigt bra och symbolisk film.

Så det har varit en väldigt trevlig dag ute i blåsten.




Gymmat och städat

Skrivet: 2007-07-28, 20:00:17 / Dagboken

Jag gick upp kl. 11.30 idag och jag var rätt pigg (det brukar jag inte vara). Sedan slängde vi ihop mat och efter det åkte vi ner på stan med Amanda. Medan Jonathan och Amanda strosade runt på stan, gymmade jag och Kajsa på Glada Oxen. Det gick bra. Jag tycker faktiskt att det känns skönt att träna, så nu har jag köpt ett månadskort.

Nu har jag precis diskat och städat en massa. Jonathan hjälper sin pappa med att lägga upp tegelpannaor. Men han får ta och damsuga när han kommer in. För det tänker inte jag göra.

Imorgon tänkte jag, Jonathan, Sara och Häger åka på en liten utflykt. Antagligen till Bredsand, en camping som ligger utanför Enköping. Jag har inte varot där på jättelänge så det ska bli trevligt. Måste göra sallad tills imorgon ikväll också.

Puss och Kram.

Mettes födelsedag

Skrivet: 2007-07-27, 22:45:56 / Dagboken

Idag har vi varit hemma hos Mette, på kalas. Hon fyller 20 idag, GRATTIS. Det var god mat och fika, väldigt trevligt. Nu sitter vi hemma hos oss, Mette, Anders, Malou, Amanda, Sara och Häger är här. Det blev ingen utgång vi är trötta och jag mår inte så bra i magen. Så vi chillar här istället. Mysigt.

Igår var vi på Hälla och köpte present till Mette. Jag köpte en blomma, en metall skål och vinglas på Ikea. Men nu måste vi spara pengar tills vi ska åka på semester.

Så skönt att ha bil nu. På söndag blir det utflykt och imorgon myskväll hemma hos Mette. Och på dagen ska vi ner på stan med Amanda och kanske Mette.

Häger och Amanda. Jag var också upp till toppen :D
image232

Överst från vänster: Mette, Malou, Jonathan, Sara och Häger, mitten: Amanda, Anders och jag

image233

Träningsverk

Skrivet: 2007-07-26, 14:32:56 / Dagboken

Idag har jag ont  hela kroppen - träningsverk från gårdagens träning. Jag och Kajsa gymmade i nästan två timmar och hon bossade och hade sig. Haha. Om jag fortsätter att träna med henne kommer jag bli hur smal som helst. Har tänkt köpa månadskort i alla fall, måste passa på när de har halva priset. Efter träningen åkte vi och babade till Hökåsemgropen, solen var borta men det var skönt en då. V kan ju åka var vi vill nu :D FRIHET!

Vi har varit på Ica Maxi och handlat och nu håller vi på att laga mat: Färskpotatis, fleskfilé och Solvikensås. Mums. Sen kanske vi ska ner på stan en sväng, men vi får se. Jag vill bada igen, så vi kanske åker till gropen.




Körkort

Skrivet: 2007-07-25, 11:36:17 / Dagboken

JONATHAN KLARADE KÖRKÖRTET :D

Jag är så glad. Vi är så glada.

Jagälskardigjagälskardigjagälskardig!!

Hej igen!

Skrivet: 2007-07-24, 19:34:34 / Dagboken

Sommaren tynar bort... Precis som i Tomas Ledins låt: "Sommaren är kort, det mesta regnar bort..."

Hösten kommer snart. Det märks tydligt, höstmodekatalogerna dimper ner en efter en i brevlådan, svaren ska skickas in till högskolan, höstångesten börjar infinna sig i mitt hjärta. Det slutar aldrig att regna. Veckorna bara försvinner, verkligen försvinner. Borta. Men jag har faktiskt fått en hel del gjort, trots att jag har vänt på dygnet helt. Men jag får mycket mer gjort på natten än på dagarna. Kreaktiviteten liksom börjar smyga sig fram vi tio tiden på kvällen och stannar kvar till strax efter tre. Jag håller på med en roman (vad fint det lät). En bok. Snart 30 sidor faktiskt. Vilket betyder att jag snart kommer att övergiva den. Men jag ska faktiskt försöka den här gången. Jag vill ju verkligen lyckas.

Igår läste jag ut "Linas kvällsbok 1 & 2", charmig bok, tycker jag. Det känndes lite konstigt att läsa om så unga personer, men det var riktigt roligt. Väldigt lättläst och lättsmält nu på sommaren. Inga tunga böcker tack. Så nu har jag börjat på en ny "Där regnbågen slutar", heter den. Den verkar sådär, lite konstig eftersom att hela boken är skriven som små meddelanden eller brev. Vilket kanske blir lite jobbigt i lägnden. Men den verkar också vara lättsmält.

Jag tackade ja till höstens kursen idag. Det känns lite bättre nu. Kommer antagligen att fortsätta plugga Textdesign. Jag vet inte annars vad jag ska göra så det är väl lika bra.

Och så till sommarens höjdpunkt. Till semestern. Jag och Jonathan åker till Marseille den 15 augusti och stannar i fem dagar tills den 20:e så jag kommer olyckligtvis att missa kurssarten, men skit samma. Det brukar bara vara upprop, en liten introduktion och sedan efter tjugo minuter så slutar man. Alltid lika ovärt att ta tåget till kursstarterna. Men nu håller vi tummarna att det kommer att vara fint väder därnere, det ligger ju precis vid Medelhavet så det borde väl vara fint där. Vi kommer att bo precis vid vattnet och väldigt centralt.

Imorgon kör Jonathan upp. Hoppas att han sätter det. HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!! Jag håller tummarna, hååårt.

image231Idag var jag och Jonathan nere på stan och tog en fika tillsammans med Kajsa. På fredan är det party igen, pary varje fredag, för då fyller Mette år. Så vi ska dit och fira och sen kanske det blir utgång.

Nu ska jag gå och göra våfflor, muns.

(bild från i juni, det regnar fortfarande)

Egogirl

Skrivet: 2007-07-11, 21:22:01 / Självpoträtt

image229image230
(Adidas hoodie, Nya Tulins, Jeans, paris, T-shirt New yorker)

Idag har jag och älsklingen varit ute och joggat, det var skönt men jag tycker fortfarande att det är jobbigt. Men jag blir snabbare och snabbare för varje gång, 14 minuter tog det idag, vilket betyder att jag slog mitt förra rekord som var 14.9. Bra jobbat :D
Min blogg håller väl inte på att förvandlas till en modeblogg, va? Nej jag hoppas inte det, men om det nu verkar så, så var det inte min mening. Jag tycker bara om att lägga ut bilder, jag skulle lika gärna kunna göra det i en bilddagbok men jag tycker om att blogga., jag älskar att skriva. Jag har varit rätt så inaktiv ett tag, jag håller på att skriva på en bok, om den blir längre än några av mina andra misslyckade försök så blir jag ytterst glad. Men jag är tveksam. Men man kan ju alltid hoppas.
Igår tittade jag och älsklingen på The devil weares Parda, den var helt okej tycker jag.

Dagens

Skrivet: 2007-07-07, 19:16:26 / Självpoträtt

image228

Nu ska vi ta och cykla iväg hem till Hanna, det ska bli trevligt.

Haha

Skrivet: 2007-07-07, 01:47:14 / Självpoträtt

Har varit nere på Power big meet, det mest värda evengemanget i Västerås ever. Alla är fulla och det är så jävla nice, jag började flirta med en stånd snubbe idag, fett pinasamt, men jag var onykter så what ever :D (för en rosa boll :D haha) Sara vet vad jag pratar om Badgest!! Haha.
Ni kanske undrar varför jag inte skrivit på länge, jag ville bara tala om att jag fortfarande lever och kommer att uppdatera min blogg så ofta som möjligt, men jag har tappat bloggandet lite, synd men det kommer nog tillbaka. Imorgon blir det fest igen, den här gången hemma hos Hanna, hon bor precis bredvid crusingen så vi kommer nog se en del bilar imorgon med. Men jag funderar på att vara nykter, men vi får se hur det blir med den saken imorgon.

Jag borde avsluta här, jag kan knappt skriva rätt, men jag vill inte gå och lägga mig det kommer snurra så mycket, fan vad full jag låter.

Jaja...

image226image227
Idag hade jag på mig min nya t-shirt från Cubus, svarta shorts från Zara i Paris, nya skor från Bianco, knästrumpor från Gina Tricot och min skinnjacka från Carlings.





Puss och kram vi syns på stan :S


bloglovin




RSS 2.0