Ensamhet...

Skrivet: 2007-06-24, 14:57:29 / Fotodagboken

image225

Vädret idag verkar inte särskilt uppiggande, som igår, fast utan regn. Vad sjutton har hänt med vädret, jag som ville åka på en liten campingsemester eller gå ut i skogen en sväng. Och mina promenader blir inte av om vädret är dåligt. Jag blir bara sittandes framför datorn, hela dagen, och hela natten när vädret är som det är. Men kanske spricker det upp idag, jag ser en skymt av hopp därute, min promenad kanske blir av idag i alla fall, förhoppningsvis en lång en. Jag känner mig så dålig när jag inte tränar.

Midsommarafton

Skrivet: 2007-06-22, 18:46:25 / Dagboken

Idag blir det stor midsommarfest hemma hos mig och Jonathan. Gästerna kommer om ca tjugo minyter och vi kommer att bli rätt många i vårt lilla hus ikväll. Men det ska bli superkul. Älsklingen köpte den där nya Xidern till mig igår och den var ju verkligen jättegod, men som vanligt tröttnar jag väl och tycker att den är äcklig efter två. På eftermiddagen har vi grillat med Jonathans föräldrar, hans syrra och hennes dotter, det var trevligt. Och nu håller vi på att förberder inför festen.

Jag har på mig en vit klänning, trots regnet. Jag hade köpt den speciellt till idag, så då kan man ju inte bara strunta i den bara för att det regnar. Jaja, hoppas alla får en trevlig midsommar.

Glad midsommar på er !

image224


Besök av mamma och Tomas

Skrivet: 2007-06-20, 17:31:57 / Dagboken

Idag har mamma varit här på besök. Så nu har jag fått lite fint med blommor utanför vårat lilla hus, så nu ser det lite hemtrevligare ut än innan. Hon planterade om mina kryddor och gjord efint med stenarna som annars bara ligger och skräpar här på gården. När hon och Tomas åkte hem åt jag och Jonathan sallad och nu sitter jag här alldeles ensam. Jonathan är på sån här handledarutbildning med sin pappa på körskolan. Så nu lyssnar jag på musik på högsta volym och bara tar det lugnt. Ska gå ut på en promenad snart.  Och imorgon ska han göra halkkörningen och om en månad kör han upp i Eskilstuna, så här går det undan. Vi hoppas på att kunna åka på en liten semester i början av augusti. Det skulle vara mysigt.

Det verkar inte fungera att föra över bilderna från mobilen till datorn just nu, så jag kanske lägger ut de senare på blommorna. Skumt.

En dag i Örebro

Skrivet: 2007-06-18, 23:26:28 / Dagboken

Idag har jag, Jonathan och hans föräldrar varit i Örebro och haft det mcyket trevligt. Den direkta anledningen till varför vi varit där, var för att Jonathan skulle skriva sitt teroprov där - och han klarade det :D Jag är så stolt över honom. Vi har gått i affärer, shoppat, promenerat i parken, ätit på fin restaurang och fikat på ett jättemysigt litet kafé. En underbar dag med andra ord. Jag har tagit jättemycket kort på alla statyer och sånt där, men jag orkar inte lägga in några bilder just nu, de kanske kommer senare och på blusen jag köpte på H&M och lite inredningsprylar (ett krukset, en liten staty med en tjej & en kille som kramas och en hjärtformad stålkorg som man kan ha frukt eller så i) Jag ska plantera om mina kryddor i köket så fort jag får tid i kruksättet som består av ett avlångt fat med tre halvstora, runda krukor.

image223
Det fanns gott om nakna statyer i Örebro...

Hej

Skrivet: 2007-06-16, 18:51:18 / Dagboken

Just nu sitter jag och tittar på Sveriges smartaste barn och försöker komma på en bra story till min berättelse, men det går inget vidare :( Jag och Jonathan åt nyss potatis och purjukökssoppa, det var gott. Annars så händer det inte så mycket i våra små liv, ska väl gå ut på en promenad senare. Jag har inte så mycket mer att skriva för tillfället. Imorgon ska vi hem till mamma och fira Emil och på måndag åker vi till Örebro, där Jonathan ska skrova teoriprovet.

So long...

Karusell med Amanda och Rix Fm festival

Skrivet: 2007-06-14, 23:57:47 / Dagboken

image222
Till och börja med gick den ganska långsamt...

Jag och Jonathan lyckades efter
många om och men att ta oss ner till Vattendraget. konstigt nog blir festivalen bara sämre och sämre varje år, färre stånd, matställen och mer plotter. Men karuseller fanns det gott om, inte många roliga men ändå. Amanda tvingade upp mig i Extreme fly, åhhh, vad det var läskigt, jag satt och skrek och blundade typ hela tiden. Det var hemskt, men vad gör man inte för att roa Amanda en liten stund? Jag mår forfarande lite illa, även fast det snart är två timmar sedan och mina ben skakade i en halvtimme efteråt. Men jag fick i alla fall en Belgisk våffla och en jordgubbsrem och se Sonja Aldén, Ola och Da Buzz på Rix fm Festival. Nu ska jag och Jonathan bädda ner oss i soffan, det är jättekallt här i vårat lilla hus och ute med stod och darrade meimage221dan vi väntade på Jonathans pappa för att få skjuts hem. Vi ska nämligen titta på Faräl Falkenberg, Chili springer runt och leker som en galning här hemma, men det är bra att han börjar bli frisk igen.
Det blev bara värre och värre, här var den läskigast.->

Idag är jag lat

Skrivet: 2007-06-14, 19:10:09 / Mat, recept & träning

Idag har jag bara latat mig i soffan. Det blåser så mycket ute så vi har inte vågat oss ut, Jonathan pluggar för fullt till teoriprovet som han ska skriva på måndag. Vi funderade ett tag på att åka ner till Vattendraget och kolla på Rix Fm Festival men jag vet inte om vi orkar. Sen så vet jag inte om det är nån mer som ska ner. Så det känns lite ovärt, men vi kanske kommer på andra tankar när tristessen börjar ta kol på oss, men vi har hyrt Farväl Falkenberg så vi kanske bara myser framför teven.

Jonathan lagade nyss mat, kyklingfileér med potatisklyftor och Beanaisesås, det var supergott.

image220

Smoothie eller kaffelatte?

Skrivet: 2007-06-14, 18:58:16 / Dagboken

image218
Vilken är din favorit?

Uppdatering

Skrivet: 2007-06-14, 18:55:44 / Självpoträtt

Som ni har märkt har jag slarvat en del med mitt bloggande, det finns ingen orsak till varför, så nu får jag lov att uppdatera er om mina senaste dagar.

Söndag: I söndags var jag och Jonathan och badade på Johannisberg med Sara.

(Shorts, Gina Tricot, Tunika med fickor, Topshop, Bikini, H&M, Flipflopps, Paris.)

Måndag: Var nere på stan, köpte en klänning på Gina Tricot och var på Arbetsförmedlingen.

(Linne, Bik Bok, Jeanskjol, Riga, Skor, Ica Maxi)

Tisdag: Träffade Amanda på Huset och fikade sedan gick vi till Bellman och åt och drck öl och då träffade vi Robin, Stefan och en massa andra.

(T-shirt, Topshop, Jeans, Diesel Matic, Skinnjacka, Carlings, Converseskor)

Onsadag: Cyklade ner på stan och besökte Vattendraget, det började regna så vi åkte hem.

(Vi åkte Bhoms mobbade tåg ner till Vattendraget, det var dagens roliga :D)



Sommarglädje

Skrivet: 2007-06-10, 13:45:59 / Dagboken

image200

Igår cyklade jag och Jonathan ner på stan för att köpa en bikini till mig och picknick. Sedan cyklade vi ut till Johannisberg för att bada och sola. Det var jättetrevligt och inte så himla kallt i vattnet, det var mitt fösta dopp. På kvällen kom Robin hit, vi åt glass sedan cyklade vi hem till Åsa och drack lite vin och snackade skit. Skön dag.


Studenten 8/6

Skrivet: 2007-06-10, 13:38:39 / Dagboken

Idag tar Camilla och Kajsa studenten och jag och Jonathan ska dit och bevittna det hela. Jag har funderat på hur jag ska beskriva dagen och kommit fram till att punktform passar bäst. Så här följer en punktlista över dagens lopp:

  • Vaknade klockan nio, gick upp och gjorde i ordning oss.
  • Åkte ner på stan halv elva.
  • Köpte blommor och skagenbaguette på torget.
  • Gick bort till Rudbeck (skolan) och träffade Foppa, Monica, Angelica, Amnada och Mette.
  • Kajsa sprang ut klcocakn tio över elva.
  • Va på skolgården och tog kort på henne och Camilla.
  • Tittade på när studenterna gick sin vända på stan.
  • Tittade på när alla studenter åkte runt i sina vagnar på stan.
  • Träffade Theresé och Malin, gick till Vasa parken och väntade på Jontahans pappa som skulle skjutsa oss hem till Kajsa på Tidölindö.
  • Kom hem till Kajsa, gud vilket stort och fint hus de har, med strandtomt och hela baletten. Största badrummet jag sett också för den delen :)
  • Åt buffé där och drack lite vin.
  • Klockan halv sex vlev vi ner sjutsade på stan, vi gick till Spycyhot där vi blev upplockade av Ronny.
  • Förfestade hemma hos Hanna, sjöng singstar och drack en massa cider.
  • Gick ner till krogen vid tio, drck några drinkar och dansade som fan tills klcokan ett.
  • Sedan åt vi pizza på Nya Exellcior och sen tog vi sista bussen hem.
Sådär ja, den där listan bev rätt lång. Men vi har haft en jätterolig dag, lång och svetting men skitkul. Grattis till studenten Kajsa och Camilla.



  1. Kajsa.
  2. Kajsa och hennes systrar.
  3. Camilla.
  4. Camilla när de går runt stan.
  5. Kajsa när de går runt stan.
  6. Kajsa på vagnaen
  7. Jag.

Myspromenad

Skrivet: 2007-06-07, 22:00:53 / Dagboken

Nu ska jag och älsklingen ut på en lång promenad. Det ska bli mys.
Han fick inte jobbet som han intervjuades för :( synd.
Men, men sånt är livet, han har i alla fall spikat upp läkt på huset idag.
Det börjar faktiskt se rätt skapligt ut och jag hjälpte till att måla igår.

Ha en trevlig kväll :D


Solbränd och utmattad

Skrivet: 2007-06-07, 15:07:05 / Fotodagboken

Idag är jag utmattad och solbränd, det svidet på armarna så jag kan inte vara ute. Och det är för varmt att ha på sig tröja och solkrämen hjälper ju inte. I tisdags var jag och älsklingen nere på stan, åt glass och köpte med oss sallad till Lögarängen. Där var det junitrofén så Kajsa och Foppa var där. Jag brände armarna och köpte nya shorts. Förkyld har jag blivit också, ont i halsen. Just ja, Jonathan har varit på jobb intervju också, han kanske börjar jobba i Stockholm på måndag, i en månad. Men det är ju pengar i alla fall, även om jag kommer tycka att det är skitjobbigt att vara ensam hela dagarna. Vi var till vetrinären med katten i tisdags också, han hade skabb stackarn, men det var inget allvarligt, han måste bara ta sin medicin.

Imorgon tar Kajsa och Camilla studenten så vi ska ner på stan och se när de springer ut och åker runt i sina vagnar och tjoar. Sen ska vi till Kajsa på mottagning och senare på kvällen ska vi på förfest till Hanna. Sen blir det utgång till Konrad där det är bartömmning. Så det ska bli roligt.

image191


Kvällspromenad

Skrivet: 2007-06-04, 22:56:43 / Dagboken

Nu på kvällen gick jag och älsklingen ut på en promenad. Det var skönt och jättemysigt, jag har saknat sommarkvällspromenader. Fast det börjar redan komma mygg, det är det jobbigaste. Nu ska vi kolla på skräckfilm, Lady in the water


image190image189

Glass är gott

Skrivet: 2007-06-04, 18:59:44 / Dagboken


image186Idag cyklade jag och Jonathan till stan där vi först tog en glass på Am och lämnade tillbaka några hyrfimer. Efter det så cyklade vi till Lögarängen och solade och hade mys, sedan åt vi faleffaelpizza på Amore. Vid åtta tiden cyklade vi ut till Hässlö, där var det FBU och jag och Jonathan fick var skademarkörer, jag hade varit med om en bilolycka och skadat nacken. Det var pinsamt. På vägen hem därifrån träffade vi Amanda och gick en lång promenad längst hela hamnen, det var trevligt. Efter det cyklade vi hem.

Sommar, sommar, sommar... Jag älskar sommaren.

image188image187

Haha

Skrivet: 2007-06-03, 01:50:31 / Dagboken

Jag är rätt packad, men har haft en sjukt trevlig kväll. På fredag blir det bartömmning på konrad, vi kommer ha det så sjukt kuuullll :D

Nytt datum

Skrivet: 2007-06-03, 01:25:27 / Poesi

Det känns bättre nu
när jag rensat bort dig
från mitt rum,
ett rum som aldrig tillhörde dig.


Ett nytt liv
som jag byggt upp
under tiden som du svek mig,
tillsammans med någon annan.

En helt ny höst
med helt nya känslor.
Jag bevarar dig någonstans i själen
ett minne blott
långt bort.

Ett helt nytt datum
Som får mig att glömma vårt
långt ifrån mitt tidigare liv.


Copyright © Ida Molin 2005

En tanke...

Skrivet: 2007-06-02, 22:45:15 / Dagboken

Genom att kopiera denna droppe och placera den på din egen hemsida/blogg visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. Droppen är en symbol för alla barn/föräldar som lider i sin ensamhet.

image184

Party

Skrivet: 2007-06-02, 22:11:41 / Dagboken

Just nu är Sara och Häger här, vi har precis kollat på V för Vendetta. Vi dricker vin och snart kommer Hanna, Ronny, Malin och Amnada hit och joynar oss. Det ska bli najs. Jonathan och Häger pratar militärsnack som vanligt och jag håller mig undan.

Jag har städat hela huset idag, damsugat och gjort fint. Grillningen gick också bra, grillspett. Det var sjukt mumsigt, jag älskar att grilla, det är så somrigt.

Jaja nu ska jag återgå till vårat lilla party. Hoppas alla har en trevlig kväll.

Grillkväll

Skrivet: 2007-06-02, 14:49:13 / Dagboken

image182image183

Bilder från förra sommaren, Sara kommer hit ikväll och då ska vi grilla grillspett, Foppa och Kajsa kanske också kommer. Så snart ska jag och J cykla till affären och köpa fläskfilé och potatissallad.

Sommar på riktigt?

Skrivet: 2007-06-02, 12:14:10 / Dagboken

The sun is shining today - Åh, vad härligt. Jag måste gå ut och sätta mig i solen och bara njuta. Synd att vi inte har någon bra uteplats att sitta på, ingen balkong eller altan än. Men det kommer såsmoning om. Jag ska göra iordning min yoghurt och gå ut och sätta mig på trappen. Jonathan vägrar gå upp...

Utöver detta har jag ingen aning om vad som händer idag, det skulle vara gott att grilla senare, grillspett, gud vad mumsigt det låter. Jag och Jonathan kanske cyklar iväg nånstans, med filt och myser.

Godnatt

Skrivet: 2007-06-02, 01:47:36 / Dagboken

Idag har Robin varit här på besök. Sara och Häger kom förbi en sväng på kvällen sedan cyklade jag och Jonathan ner på stan, till Bellman där vi mötte upp Robin och Olle. Jag drack en cider och källen gick. Sedan skulle vi träffa Malin och C/O och dra till Pluto men klockan var redan halv ett så vi tyckte inte att det var värt att gå in och betala en massa inräde. Så vi gick och åt tillsammans med Monica och Angelica istället, sedan cyklade vi hem och nu kom vi precis hem. Det var sjukt kallt ute ikväll. Jag hoppas verkligen att det blir finare väder i helgen.

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag måste tacka alla som varit inne på min blogg och lämnat kommentarer, tacktack :D Sov så gott.

Besök i sista stunden

Skrivet: 2007-06-01, 19:54:13 / Dagboken

Nu kom Sara och häger hit. De skulle hämta hans cykel sen ska de hem till Häger och mysa. Jag och Jonathan borde dra ner på stan snart. Just nu känner jag mig försoffad och orkar inte ta mig upp och cykla ner på stan finns inte på kartan, eller det är bra motion har inte ens varit ut idag. Skärpning nu Ida!

Friday night

Skrivet: 2007-06-01, 18:51:59 / Självpoträtt

Ikväll blir det utgång. Jonathan ska träffa sina killpolare och gå på Bellman, Robin har kommit hem från Chile, så jag ska följa med dem. Foppa och Kajsa kanske också hänger på.

Jag har haft lite problem med att välja vad jag ska ha på mig ikväll.

image179 image180

Vilket tycker ni är finast? För mig lutar det mot fickklänningen, men jag är inte hundra ännu. Det skulle vara kul med lite tips.

image181Vad gör ni ikväll? Någonting roligt? Kloclan åtta cyklar jag och J ner på stan. Vi får se vad kvällen tar oss.

Första juni

Skrivet: 2007-06-01, 14:46:27 / Dagboken

Så var det den första juni då, men vart är sommaren? Jag saknar solen, det känns som att det har regnat hela maj, men i april var det i alla fall ganska fint. Men nu då, ska det forsätta vara dåligt väder även i juni? Hoppas inte det.

Jag sitter i soffan och kollar på teve, eller gjorde för typ en timme sedan, då var det Våra bästa år. Nu surfar jag bara runt på internet. Jag har inte ens klätt på mig ännu, funderar på att hoppa in i duschen snart. Det skulle vara skönt, känner mig en aning ofräsch. Jag har ingen aning om vad som händer idag, antagligen ingenting, tråk. Jonathan tapetserar eller spacklar gör han, han ska tapetsera senare. Jag borde städa men jag har ingen lust. Nu börjar jag bli hungrig också, har bara ätit lite yoghurt idag, så jag får väl ställa mig och laga mat istället och duscha lite senare. Men vad ska jag laga för mat? Hmm... Pastasallad kanske? Det vore mums.

En sak gör mig glad ialla fall, jag fick rekord många kommentarer igår och idag. Fortsätt kommentera min blogg ;D

bloglovin




RSS 2.0