New stuff

Skrivet: 2008-07-30, 21:53:11 / Självpoträtt


Nyheter: Chinos fråm Inwere i Väterås, Svart topp, Gina Tricot

Jag har shoppat lite idag, det blev ett par beiga chinos och en svart topp med puffärm. Jag är jättenöjd, har letat efter ett par chinos rätt länge nu, men alla har haft sån ful passform, men dessa gillar jag jättemycket, synd bara att priset skulle vara så högt. Men de fick följa med hem ändå. Jag är jätteglad för jag kunde ha storlek 34 istället för 38 som jag normalt brukar ha på sånna byxor ;) men det beror väl mest på modellen.

Igår skrev jag att jag skulle börja skriva lite, dock hann jag aldrig göra det då en massa andra grejer kom emellan som vanligt. Men det var några som undrade vad det var jag skulle skriva egentligen. Och då kanske jag ska passa på att berätta att det jag har tänkt att skriva är en roman. Mitt största intresse har alltid varit att skriva berättelser och dikter, men det har legat på is ett tag nu, därför hade jag tänkt börja lite smått igen. Mitt mål är att skriva en roman, men vi får se hur det blir med det. Det är en dröm jag har i alla fall. Jag har en del idér, men det svåra är att få ner det snyggt och få allting att gå ihop. Jag har tusentals påbörjade berättelser ända från femteklass och framåt, men ingen som är helt färdigställd. Men nu hade jag tänkt börja på en ny kula.


Puss & kram ♥

Kvällsro

Skrivet: 2008-07-29, 23:11:41 / Fotodagboken

Jag sitter här framför datorn med en kopp lugnande kvällste. Har haft problem med att somna den senste tiden, så jag tänkte testa om det hjälper. Det skulle vara skönt att kunna somna direkt som jag alltid brukade göra förut.


Jag och Jonathan tog även en lång kvällpromenad efter att vi varit på Maxi och handlat. Vi testade självscanning för första gången idag, vuxenpoäng ;) Nu har jag precis beställt två böcker från Lycknis, av författaren Lina Forss - Vildängel och hallonbäcken. Tyckte de verkade bra. Så nu hade jag tänkt börja läsa innan jag går och lägger mig för att dämpa oron, men även för att komma igång med mitt eget skrivande. Jag tänkte sätta mig ner ikväll och försöka skriva lite, men det känns lite vemodigt. Det känns inte som att ideérna kommer flöda fram och kraktiviteten blomstra direkt. But I gonna give it a try.


EDIT -
Känner på mig att det inte kommer bli något skrivande i alla fall. Jag har redan fastnat med att svara på alla kommentarer från tidigare inlägg som jag missat. Men vi får se, jag kanske inte går och lägger mig innan jobbet klockan tre. Jag kan ju sova på dagen imorgon istället :p

En fullspeckad helg...

Skrivet: 2008-07-29, 16:31:52 / Dagboken

...och lite av veckan.

Oj, bloggen har visst stått tom i några dagar.
Vilken tur att jag har er som håller den vid liv - tack för alla kommentarer <3

Till att börja med så har helgen varit helt underbar på alla sätt. Fredagen bjöd på sommarens bästa sommarkväll med bad och picknick framför solnedgången. I lördags åkte vi och badade med Sara, vi hade med oss pannkakor och sylt. En helt underbar dag i den stekheta solen. Efter det följde Sara med hem till oss, vi grillade och satt ute på gården och hade det trevligt. Man uppskattar verkligen att träffa vänner, när man inte ses så ofta. En jätterolig dag!

I söndags sov vi länge, på eftermiddagen åkte vi in till Enköping och åt glass på ett café. Efter en stund delade vi även på en sallad. På kvällen färgade jag håret och rakade av Jonathan sitt hår.

Igår var vi i Stockholm, gick runt på stan och åt världens godaste glas i gamla stan. Tyvärr så hittade jag ingenting speciellt i klädesväg. Köpte en kjol på MQ, men jag ska nog lämna tillbaka den. Vi hade en väldigt trevlig dag förutom att tåget strulade en massa när vi skulle åka hem.

Så har mina dagar sett ut under de bloggtomma dagarna. Nu ska vi gå ut på en promenad!

En riktig sommarkväll

Skrivet: 2008-07-26, 01:36:20 / Dagboken

Jag tänkte att detta kollage får visualisera den här underbara sommarkvällen.


Eftersom att jag är så dålig på att ta bilder under vardagliga samanhang, tänkte jag att det kanske skulle vara roligt för er att se hur det brukar se ut. Den här kvällen bestämde vi oss för att åka till Ängsö, äta god mat och titta på solnedgången. Först stannade vi på Maxi och köpte lite godsaker som: grilladkyckling i honungssås, potatissallad, vattenmelon, juni bakelser och coca cola. Därefter åkte vi ut till klipporna på Ängsö badet i Västerås för att ha en mysig sommarkväll. Innan vi åkte hem strax innan elva tog vi ett dopp, vattnet var oerhört varmt och det var verkligen jätteskönt, jag frös inte ens när vi kom upp. Underbart! Synd bara att tusentals flyfän skulle göra mig sällskap, fullt med fiskar var det också, men de sprattlade jag bort ;) Så skönt med en riktig sommarkväll, det får mig att tänka tillbaka på sommaren 2005, då jag och Jonathan var uppe hela nätterna och bara gjorde saker som vi blev lyckliga av. Det är nog min allra bästa sommar, eftersom att det var då det blev vi.

Kan inte du berätta om en sommarhändelse som betytt mycket för just dig! Så kan jag sammanställa det i ett eget inlägg sen, om jag får in några händelser det vill säga ;) Skulle inte det vara roligt?

Blommor och bin, del 2

Skrivet: 2008-07-24, 23:39:45 / Fotodagboken



Blommor och bin, del 2. Här kommer tre bilder till i serien blommor och bin. Alla bilder är tagna vid samma tillfälle. Den första bilden skiljer sig lite från mängden, ni ser skillnaden va? Läbbig.

När Jonathan kom hem från jobbet åkte vi iväg till vår närmaste badplats som bara ligger 5 kilometer härifrån. Men innan vi kunde åka var vi tvugna att sätta tillbaka avgasröret som var tvunget att ramla av precis när Jonathan paserade gården. Varför händer det alltid nåt? Men efter en halvtimme hade vi fixat det provisoriskt så att vi kunde åka i alla fall. Jag fick ett dopp och lite sol till slut. Fast självklart skulle solen jävlas och gå i moln hela tiden, typiskt! Men lite färg fick jag nog ändå. Solade lite ute på gräsmattan när vi kom hem också.

På kvällen har vi ätit potatis och - köttfärsgratäng och tvättat. Jag har städat hela tvättstugan på hår och gjort rent i avloppet, det var helt stopp. Våra grannar är helt otroliga. Deras jävla hund, säger jag bara. Nä, men de borde veta hur man städar efter sig! Men nu är det fixat i alla fall, hoppas de ser att jag har städat och fattar att de också ska göra det i fortsättningen. Vissa människor kan verkligen göra mig galen.


Kram på er ♥

Sommar 24:e juli

Skrivet: 2008-07-24, 15:42:11 / Fotodagboken



Blommor och bin...
Det är varmt, det är sol, det är sommar ute idag. Visst är det härligt?
Snart kommer Jonathan hem från jobbet och då är det raka vägen till stranden som gäller. Picknickkorgen får följa med och kommer att innehålla, rostbiff, potatissallad och baguetter. Det kommer bli mysigt.

Vad har ni för er idag?



Du var ensam när du kom och du är lika ensam nu

Skrivet: 2008-07-24, 00:42:04 / Fotodagboken



Jag sitter uppe i mörkret... ensam och lyssnar på låtar som får mig lugn. Natten är härlig. Försöker samla krafter till nattens jobb som väntar om tre timmar. Men det kommer gå bra. Jag är snabb. Det känns bra att äntligen kunna bidra till ekonomin på något sätt. Jag känner mig duktig. Jag är stolt...
Det känns bra nu.

Blombilderna tog jag i Enköping idag. De är fina, samma blomma, tre olika vinklar. Jag tycker att det är roligt att leka med vinklar, ljus och skärpa. Bilderna får mer liv då.


Hoppas ni sover gott!



En konst för sig

Skrivet: 2008-07-23, 21:22:31 / Fotodagboken



Dripp, dropp...
Äntligen har jag tagot tag i mig själv och testat att fotografera droppar. Något jag har velat göra väldigt länge. Och för att vara första försöket tycker jag att jag lyckades rätt bra. För att ta kort på bubblor är en konst för sig. I´ts hard...

Vi åkte som sagt in till Enköping en sväng på eftermiddagen. Solen fick mig på bätte humör och en stor kulglass samt lite foto i parken vid hamnen och världens bästa sällskap såklart. Nu ska vi styrketräna lite, för att styrka låren så att knäna inte ska ta stryk när man springer i trappor.


Jag har tappat bort mitt språk...

Skrivet: 2008-07-23, 16:00:12 / Dagboken

Jag känner mig orklös. Orkade inte jobba inatt så nu har Jonathan jobbat ihjäl sig. Istället slutade det med att jag låg och grinade, för ingenting efter att han hade åkt iväg. Jag vet inte vad det är med mig...

... nu är Jonathan hemma igen och jag har sminkat mig, så nu ska vi åka in till Enköping och ta en fika. Känns som att jag behöver det. Det kommer bli mys och förhoppningsvis känner jag mig mycket piggare och kryare när jag kommer hem igen.


Take care ♥

Jag ser svartvitt...

Skrivet: 2008-07-22, 21:16:23 / Fotodagboken



Jag knänner mig lite dyster för tillfället.
Den här dagen som började så bra.
Varför blir det alltid så?

I´m off...

Titta ett kryp!

Skrivet: 2008-07-22, 14:50:13 / Fotodagboken



A creepy pitcture....
I dag skiner faktiskt solen och jag funderar på att förflytta mig från datorn och gå ut och gå. Det behövs. Nyss lagade jag pastasås med bacon, paprika och vitlök. Det blev helt okej, vi hade inte så mycket hemma, så jag slängde mest i hop nåt.

Ha det bra ♥


Moonlight

Skrivet: 2008-07-21, 23:25:09 / Fotodagboken


Dagen får avslutas med den här fina månen. I natt är det jobb som gäller igen, klcokan tre stiger vi upp. Men det har gått riktigt bra hittills och snabba har vi blivit. Det tar endast 1 timme och 30 minuter numera. I går däremot öppnade en tant dörren och klagade på att hon inte hade fått tidningen i lördags. Hon var helt förstörd stackarn, men otevlig. Men det var mitt fel, då jag hade glömt att dela ut den till henne, det gör jag aldrig om, jag kommer alltid att komma i håg Asta.


Puss & Godnatt ♥

Veckans fototriss - gammalt

Skrivet: 2008-07-21, 20:38:18 / Fotodagboken

Den här veckan är jag med i ytmaningen; veckans fototriss. Veckans tema är gammalt och här nedan kan ni se mitt bidrag. Plocka i hop tre bilder du också och skicka in ditt bidrag.


Ett långt axatrå

Skrivet: 2008-07-21, 19:21:53 / Fotodagboken

Ni har väl inte tröttnat på mina axbilder än? För här kommer en till fast med en liten annorlunda tutch. Jag är riktigt nöjd med den här bilden faktiskt.


I dag har jag haft en riktig slappdag. Jag vaknade sent och sedan dess har jag bara gått runt i mjukiskläder hela dagen. Suttit i photoshop och studerat lite pstips på internet. En dusch hann jag med där nån gång också, jag hann till och med slänga i hop en paj lagom till Jonathan kom hem från jobbet. Har ni smakat de där nya pajerna från Ekströms som man slänger i hop själv? Om inte, gör det de är jättegoda om man har ont om tid. Lite dyra kanske, med tanke på hur billigt och lätt det är att göra hemmagjord paj.


Hoppas ni haft en bra dag ♥



Glimmande åkrar

Skrivet: 2008-07-21, 15:55:03 / Fotodagboken

Eftersom att ni tycktes gilla den här bilden, tänkte jag lägga upp den på nytt i lite bättre format. Blogg.se tycktes förstöra all charm med den senast, då jag la in den i full storlek. Men nu har jag förminskat den i ps innan, som jag brukar göra. Gjorde även ev version i svartvitt.

Blogg.se och jag är verkligen inte bästa kompisar i dag. Det strular hela tiden.

Semester 2008

Skrivet: 2008-07-20, 23:19:13 / Fotodagboken

Snart är älsklingens semester över. Efter två veckor. Förra veckan var vi ute på äventyr, därav det oförberedda blogguppehållet förra veckan. Eftersom att jag inte har berättat någonting om hur vi hade det eller vad vi gjorde så tänkte jag skriva lite om det nu. I tisdags packade vi ihop nödvändig packning, köpte ett nytt tält och hoppade in i bilen. Utan något särskilt mål. Västkusten känndes lockade, så där hamnade vi efter en skön natt hemma hos en bekant till Jonathans föräldrar som driver ett passionat i Ed ca. 7 mil från Strömstad. Gräbbestad blev vårat första stopp. Mitt barndomsparadis. Under dagen åkte vi vidare till Fjällbacka. Där gick vi upp på berget där Ronja Rövardotter är inspelat. Vädret var på våran sida hela dagen och vi lyxade till det med handskaladeräkor, potatisallad och grönsallad. Vi övernattade i tält i en liten dunge intill vattnet. Vi träffade även på Bert Karlsson inne på ICA. Han trängde sig före i kön och gick därifrån utan att betala. "Skriv upp det", sa han skrattandes och gick. Han gör som han vill han.

Kameran vilade rätt bra under semestern, där av de få bilderna


Dagen där på åkte vi vidare till Strömstad, där tillbringde vi dagen. På eftermiddagen åkte vi över till Norge, där vi övernattade på en camping i Drammen. När vi vaknade var det mulet, men vi badade ändå in den nästintill iskalla älven. Mest för att kunna duscha håret. Efter det drog vi vidare till Oslo. Det var nu vi började märka av den enorma prisskillnaden som råder mellan oss grannar. Vi parkerade i ett parkeringshus, strosade runt en sväng i Oslostad, köpte en varsin korv med bröd med dricka, köpte en glass som vi delade på, gick upp till slottet, solade en stund i den enorma parken utanför slottet, då vädret blev bättre under dagen. Efter det bestämde vi oss för att åka tillbaka till Sverige igen. Under dessa få timmar hade vi gjort av med ca. 700 kronor. Så vi tyckte att det känndes lite väradre att åka tillbaka till Västkusten.

Den här natten sov vi i bilen då alla camingar i Strömstad hade 25 årsgräns. Pissigt. Men jag tyckte bilen dög riktigt bra, då jag får plats utmärkt i baksätet. Dagen därpå åkte vi först till Lysekil där vi badade och solade, senare åkte vi vidare till Smögen, där vi strosade runt resterande eftermiddag. På kvällen for vi till Kalsborg för att hälsa på några vänner där vi också övernattade. De bjöd på tacos, vin och guitar hero. Så nu har jag testat det enormt omtalade spelet. Måste erkänna att det var riktigt svårt. Sista dagen besökte vi Karlsborgsfästning och åt på Sybylla tillsammans med våra vänner.


En fyr i Karlsborg.

Fem dagar var vi borta. Vi hade det mysigt även om vädret kunde ha varit bättre. Solen lös för det mesta med blåsten drog ner graderna en hel del. Så jag fick knottror på armarna. Men annars var det trevligt. Synd bara att allting är så dyrt i Norge annars hade jag gärna åkt upp lite längre i landet. Men det får bli en annan gång, då vi har bättre ekonomi. Den här semestern blev ganska snabbt påtänkt då vi egentligen var inställda på att åka till Grekland. Men flygbiljetterna var alldeles för dyra. Men vi gjorde det bästa av situationen och jag tycker att vi lyckades rätt bra.

Nu måste jag krypa till kojs. Vi ska gå upp om tre och en halv timme. Så nästa stopp: sängen! God natt på er ♥

Jag har underbara läsare

Skrivet: 2008-07-20, 20:15:49 / Fotodagboken

På begäran från Miilo, får ni nu se den här bilden i lite större format. Det är den översta i mitt förra kollage. Din önskan är min lag :)



Samtidigt vill jag passa på att tacka för all positiv respons jag får. Min lycka går inte att beskriva i ord, den är total. Det är tack vare er jag fortsätter att blogga. Det är tack vare er som jag utvecklas inom fotografi. Ni gör mig stark!

♥ All kärlek till er ♥

Lite sommarbilder

Skrivet: 2008-07-20, 17:05:18 / Fotodagboken



Nu skiner solen, precis som den gjorde i gårkväll när vi var ute och promenerade, då jag fotade dessa bilder. I dag har vi varit en sväng till Uppsala, jag var inte så jättesugen på att titta i butiker så vi handlade bara det som vi skulle, det vill säga stödstrumpor till Jonathans knän och de gjorde tydligen underverk. Nu ska vi äta potatis och - purjolökssoppa.

Gulgula fält

Skrivet: 2008-07-20, 12:00:17 / Fotodagboken



En rad ur en Kent låt fick beskriva den här bilden. Jag tycker att det är fint med alla dessa gyllengula fält som liksom lyser upp våran tillvaro. Det är mulet här i dag, som för så många andra i landet. Snart är det augusti och solen tycks fortfarande inte vilja visa sig. I dag är det söndag också, Jonathans sista dag på semestern :( huhu. Vi har planer på att åka in till stan och titta lite. Men först blir det fil och flingor!

Berätta gärna vad du gör idag!


Gamla saker

Skrivet: 2008-07-20, 00:53:19 / Fotodagboken

I dag har farmor och farfar varit här och hälsat på, som jag nämde lite snabbt i förra inlägget. Det var jätttrevligt, de hade med sig sina goda hembakade bullar och lite småkakor. Jag tycker verkligen om mina farföräldrar. De är så söta så.



Efter att de hade åkt gick jag och Jonathan ut på en liten promenad. Eller vi hade tänkt att den skulle bli kort, men blev rätt lång. Vi gick förbi kyrkan och hamnade i en kohage där det fanns ett minnesmonument och en söt liten övergiven stuga med tillhörande friggebod. Vi gick runt där i hagen, tog en del bilder och klappade korna. Det var skönt. Jag diggar verkligen bilderna som jag lyckades åstakomma inne i boden. Dörren stod på glänt så att solljuset stripade in. På så sätt kunde jag få den svarta bakgrunden.

I natt är vi lediga från tidningen så jag tar igen lite tid framför datorn. Men jag ska inte gå och lägga mig allt för sent, det är ju en dag i morgon också.

Flowers all over me

Skrivet: 2008-07-19, 15:11:00 / Självpoträtt



Igår var jag finklädd när vi for i väg till Fagersta för att fira Jonathans gamla mormor, som blev hela 84 år. Klänningen är från Lindex och skorna köpte jag i en bod på Smögen förra veckan. Idag vaknade vi klockan ett av att farmor ringde, hon och farfar är på väg hit nu. Så nu har vi städat lite så att det är fint här när de kommer.

Hoppas allt är bra med er! Puss så länge.

Axstrån

Skrivet: 2008-07-18, 02:05:22 / Fotodagboken


Hoppas ni sover gott. Själv ska jag i väg och jobba nu, hjälper Jonathan med att dela ut tidningar. Bjuder på dessa bilder så att ni har någonting att titta på när ni vaknar i morgonbitti. Själv kommer jag nog sova länge.

Kram på er ♥

"jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö"

Skrivet: 2008-07-18, 00:41:53 / Fotodagboken

Godkväll. Hoppas allt är bra med er därute.
Klockan är efter midnatt och jag hade tänkt sitta upp tills vi ska i väg till jobbet. Ljudet från Jocke Bergs stämma strömmar ut från högtalarna, hans röst gör mig varm av trygghet. I love it. Vi hamnade av en slump på Kents och Håkan Hellströms konsert i Strömstad förra fredagen. Det var mäktigt, även fast vi stod utanför stängslen. Jag fick höra Utan dina andetag live, för första gången och en helt ny låt som de aldrig tidigare spelat, som de kanske aldrig kommer att spela igen. Jag blir helt svag varje gång. Fyra gånger har jag sett dem spela nu, inom loppet av två år. Första gången spelade de på Hultan, andra gången i Annexet, tredje gången i Västeråshallen och fjärde gången stod vi utanför i Strömstad, fast vi såg riktigt bra ändå. Jag längtar redan till nästa konsert.

bild från Annexet 18 november -07

Vilken är din favorit artist och vilken är den mäktigaste konserten du varit på?

Surrigt värre

Skrivet: 2008-07-17, 16:40:20 / Fotodagboken

Datorn surrar, nästan lika illa som en damsugare. Jag överdriver inte mycket.
Onödig information kanske, men jag får riktigt ont ihuvudet av att sitta vid den. Jag funderar skarpt på att åka och köpa en Mac på direkten. Men då skulle jag vara tvungen att använda mitt Nordea lån och betala på avbetalning, men det kanske vore värt det. Så att jag slipper bli galen av surret. Så jag kan göra allting som jag tycker är kul, mycket bättre.



Annrs då? Förutom mina dator problem. Så har jag sovit till tre i dag. Om man jobbar natt, så blir man trött. Men det gick rätt bra. Vi är snabbare tillsammans. Dessutom behöver inte Jonathan springa lika mycket med sitt knä. Två jobb tär ju en del på kroppen, så nu ska jag försöka hjälpa till så mycket jag kan. Men det ska nog gå bra.

Hur mår ni föresten? Har ni gjort nåt kul idag?


So long ♥

Liten uppdatering

Skrivet: 2008-07-16, 23:24:07 / Dagboken

Som ni märkt har bloggen gått på lågenergi ett tag nu. Uppehåll hit och dit.
Jag saknar verkligen att blogga, men tiden har inte funnits till. Jonathan har haft semester och eftersom att min bärbara dator fortfarande är på lagning hade jag ingen möjlighet att blogga från bilen, tältet eller solstolen. Men nu ska jag göra mitt bästa för att förse er med vad ni förväntas se utav mig. Jag trivs fortfarande inte med att blogga från Jonathans dator och vårat bredband är väldigt segt här ute på landet. Det är endast mobiltbredband som fungerar här och uppkopplingen är minimal från 3. Men så snart som möjligt ska vi byta till Nmt som har Turbo 3G över större delen av Sverige och Norge.

Men jag  gör mitt bästa, som sagt. Jag vill ju inte förlora er.
Inatt ska jag vara en duktig flickvän och dela ut Enköpingsposten med Jonathan.



Puss & kram ♥

Blåklint

Skrivet: 2008-07-02, 14:14:08 / Fotodagboken



Jag som trodde att solen skulle kika fram. Men nejdå, det ville den inte. Nu har jag precis duschat och tittat på Våra bästa år. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag borde fortsätta klippa och klistra i min receptbok som jag håller på med. För jag hittade en hel del recept i lilla huset hemma i Västerås när vi var där och hämtade gardinstänger och sånt. Jag har nämligen köpt en superfin receptbok som jag ska sammla alla mina goda recept i. Det kommer bli jättebra.

Men först ska jag klä på mig.


Raindropps

Skrivet: 2008-07-02, 12:27:43 / Fotodagboken



Det är mulet hos mig idag. Regnet har fortfarande hållit sig undan, men jag bjuder ändå på en vattendroppsbild som jag tog i april. Annars så är det lungt här hemma. Jag tänkte ta och redigera några av de andra bilderna jag tog igår samtidigt som jag funderar på ifall jag ska gå ut och gå eller inte. Eller ska jag kanske ta en dusch? time will tell...

Nu är det bara två dagar kvar tills Jonathan har semester. Som jag har längtat. Men vi ska inte åka till Skiathos, det blir alldeles för dyrt (det får bli en annan gång). Det har gått åt väldigt mycket pengar till flytten och så. Den kom ju lite oväntat. Men nånting ska vi nog kunna ha råd med, bara vi får vara tillsammans så är jag nöjd. I helgen åker vi hem till Västerås för att gå på Power meet, det är en stor tradition om man är västeråsare. Sitta vid Lögarängen tillsammans med några vänner, dricka cider, titta på raggarbilar och äta Belgiska våfflor, det är härligt. Hoppas det inte börjar regna bara.

Humble bee

Skrivet: 2008-07-01, 20:28:44 / Fotodagboken



Tur att vi hann in innan regnet kom. För nu öser det ner igen, verkar som att det kommer bli en regning sommar i år igen. Bilden här ovan är tagen för bara en halvtimme sedan. Vi gick en liten promenad längst åkrarna på en liten grusväg. Det är så tyst och fridfullt här runt omkring. På den promenaden tillkom i alla fall bilden här ovan samt 268 bilder till. Så nu har jag en hel del bilder att gå igenom, om man säger så. Men innan jag börjar med det ska jag förflytta mig till soffan och äta en skål med nyponsoppa och glass. Puss!

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

Skrivet: 2008-07-01, 15:35:44 / Fotodagboken



Igår var jag glad när jag tog på mig mina nyaste Lee jeans och upptäckte att de inte alls var lika tajta längre. Jag köpte dem tidigt i höstas nån gång och redan då satt de alldeles för tajt. Butikspersonalen sa att man ska köpa för tajta byxor eftersom att de töjer sig. Hell no. Det var andra gången jag blev lurad. Men nu, nästan ett år senare sitter de perfekt. Och jag kan lova att det inte är jeansen som har töjt ut sig. Jag köper inte jeans så ofta, det brukar bli ett par per år ungefär.

Så förra årets jenas får bli det här årets också än så länge i alla fall. För de känns som nya eftrsom jag knappt har använt dem sen jag köpte dem. Förhoppningsvis blir det ett nytt par till hösten och då kanske det känns lite bättre att prova jeans. För den senaste tiden har jag undvikt att ha jeans, för jag har kännt mig så tjock i det.

Haha, kanske inte så kul att läsa om mina jeansproblem :)

bloglovin




RSS 2.0