next up - bed

Skrivet: 2008-11-25, 23:25:15 / Dagboken

Har suttit i flera timmar och bråkat med i Indesign nu. Håller på med slutuppgiften som ska redovisas på fredag. Men det går inte lika lätt och smidigt som jag hade tänkt mig. Mina skills från förr verkar ha drunknat i samband med andra minnen från den tiden. Sånt som händer. Jag får helt enkelt börja från scratch igen. Men det brukar falla sig rätt naturligt när man väl klickat runt en stund. Men det verkar inte falla sig lika naturligt den här gången.

Jag får ta tag i det ordentligt imorgon, för nu vill mina ögonlock falla ner för ögonen och mitt huvud är så gått som avstängt. Jag känner mig nog inte lika bra som jag trodde, har inte druckit en enda kopp te idag (förutom till frukost) och inga pepparkakor alls efter maten (smögåt tre när jag planterade). Dessutom omringas jag av en mycket mer positiv aura än vad jag brukar göra. Det känns toppen. Imorgon står SNÖpromenad högst upp på schemat och därefter plugg, plugg och plugg. Så det är bäst att jag kryper ner nu, så att jag kommer upp i tid imorgon.

Puss & Godnatt.

M sa:

Kanske vart de lite trötthet som strulade till det. Då brukar ju allt bli mycket krångligare. Hoppas det går bättre idag i alla fall =)


Datum: 2008-11-26: Tid: 06:26:46
Bloggadress/URL: http://headless.blogg.se/
Ingrid's fotoblogg ^^ sa:

Svar; tack!

Mysig bild :)


Datum: 2008-11-26: Tid: 17:12:35
Bloggadress/URL: http://svartvitnagellack.blogg.se/
Erika sa:

Härligt med snö och gott med pepparkakor!


Datum: 2008-11-27: Tid: 12:12:00
Bloggadress/URL: http://annaerika.webblogg.se/
Linda sa:

Vad skönt att livet är på rätt kjöl. Jag ska också komma dit. Så fort jag vet vad som komma skall framöver. Mitt vikariat tar snart slut och jag är lite kluven över vilket håll jag ska gå åt härnäst. Kanske märks genom bloggen, visserligen. Haha. Men det är hur som helst alltid lika kul att trilla in här och bli lite inspirerad!



Och snart ses vi på riktigt också. Hur overkligt känns inte det? Haha. Men sinnessjukt roligt. Det blir en oförglömlig helg i Linköping, helt säker på den saken.



Kram där!


Datum: 2008-11-27: Tid: 20:48:24
Bloggadress/URL: http://lillefots.blogg.se/
M sa:

Tänkte bara kika in och kolla så att allt är bra med dig? Nu är det inte många timmar kvar tills vi syns. Ska bli så roligt!


Datum: 2008-11-28: Tid: 12:59:17
Bloggadress/URL: http://headless.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin