Söndagsslut

Skrivet: 2009-05-24, 23:14:23 / Fotodagboken

 Kreativiteten är inte flödande just nu. Ibland har jag svårt för att veta vad jag ska skriva. Jag tror att jag har ganska höga krav på mig själv, kan inte riktigt publicera vad som helst. Jag vill alltid att det ska vara någonting extra. Att det ska finnas en viss personlig stil i det hela. Både i text och bild. Dessutom har jag haft en otroligt obehaglig känsla i mitt bröst den senaste tiden, en blandning av restlöshet, stress, ångest och svårigheter att koppla av och bara ta dagen som den kommer. Det finns alltid en viss press bakom allting, att jag hela tiden måste göra någonting meningsfullt. När jag egentligen bara behöver koppla av och bara vara mig själv för en stund. Utan krav eller måsten.
        
 Jag hoppas verkligen att jag kommer ur detta snart. För en tid sedan var allting så himla bra och nu känns det som att jag blivit slagen till marken. Jag vill upp igen och se ljuset.Imorgon är det ny vecka igen. Veckorna bara rusar förbi. Jag tänkte krypa ner i sängen nu och göra ett nytt försök imorgon. Puss och godnatt.

ina-bina sa:

Försök tänka att det är en slags uppladdningstid istället för att känna sådan press, jag tycker att du alltid skriver bra - för att inte tala om fotona!Godnatt :)


Datum: 2009-05-25: Tid: 00:47:57
Bloggadress/URL: http://inabina.blogg.se/
Foto i Norr - Marie sa:

Jag tycker din blogg är personlig och du visar alltid vackra bilder här inne. Vad tråkigt att du ska ha så mycket måsten. Det är bara du själv som kan dra ner på det, behöver du göra allt eller kan du sortera bort någonting av det och göra det senare i stället. ;)Hoppas du får det lugnare snart då och hinner andas emellanåt också.


Datum: 2009-05-25: Tid: 10:15:32
Bloggadress/URL: http://fotoinorr.blogg.se/
M sa:

Jag förstår på något sätt hur du känner, jag har själv vart 'där'. Det är svårt att släppa all press och alla måsten och ta hand om sig själv .. och det går i perioder. Ta ett break, gör inte mer än du måste (typ plugget) och resten av tiden så gör vad du känner för. Släpp all press, för du är en fantastisk människa. Du skriver jätte bra, och du är grym med kameran. Är väldigt glad att jag lärt känna just DIG! Kramkram!


Datum: 2009-05-25: Tid: 11:59:47
Bloggadress/URL: http://malincatrin.blogg.se/
fanny sa:

Du skriver jättebra!Och tar jättefina bilder:)


Datum: 2009-05-25: Tid: 19:56:05
Bloggadress/URL: http://fannynina.blogg.se/
ELLEN sa:

Riktigt fin bild :)


Datum: 2009-05-27: Tid: 21:20:53
Bloggadress/URL: http://ellerenellen.blogg.se/
Ina sa:

Jag hejar på dig!!

Och skickar en kram!

Efter regnet kommer solen :)


Datum: 2009-05-28: Tid: 21:52:16
Bloggadress/URL: http://www.schackrutig.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin