Paris

Skrivet: 2007-03-22, 21:16:28 / Dagboken

Nu är vi hemma från Paris. Vi har haft en underbar helg eller två dagar i Paris, vi har shoppat, verkligen massor och besökt en del sevärdigheter som Eifeltornet, Triumfbågen, Moulin Rouge, och Sacré Cur, det vi missade var Notre Dame och museét Louvren, men vi sörjer inte för det. Vi lade ner tiden på att shoppa istället vilket jag och Kajsa gillade.Bild 1- Jag fashinerades av utsikten. Det var ju trotsallt min första flygning. ;-)
Bild 2- Vi på flygplanet.
Bild 3- En bro vi gick över.
Bild 4- Jag och Kjsa står framför Triumfbågen.
Bild 5- Eifeltornet.
Bild 6- Eifeltornet på nära håll.
Bild 7-
Sacré Cur.
Bild 8- Utsikten från katedralen.
Bild 9- Moluin Rouge.
Bild 10- Molin Rouge.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Imorgon åker jag och älsklingen till Paris. Det ska bli kul och jag ska få flyga för första gången. Pirrigt. Jag ska shoppa en massa kläder, är i desperat behov av nya kläder, så det ska bli roligt att köpa en massa nytt.

Puss och kram
Vi syns på stan :D

Blåsväder

Skrivet: 2007-03-18, 17:55:31 / DagbokenIdag åt vi wok till frukost. Sedan tänkte vi gå ut på en promenad men vände runt hörnet för att det blåste så himla mycket. Vädret blir allt blåsigare hela tiden. Tråkigt att det inte kan vara soligt och varmt.

Middag hos Sara

Skrivet: 2007-03-18, 00:11:56 / DagbokenIkväll var jag och älsklingen hema hos Sara och Häger och åt middag. Monica och Angelica var också där. Vi spelade kort, drack alkohol och gick ut en sväng på krogen.

Dina gitarrfingertoppar

Skrivet: 2007-03-18, 00:06:11 / Poesi

Gitarr

Din mun sjöng en melodi
mot mina läppar.
En text om mig, om oss
till din sorgliga gitarr,
då ingen visste hur svårt allt var.

Du smekte ärren på min arm
och torkade mina tårar.
Du visade mig lycka
och stannade hos mig,
när ingen annan gjorde det.

Din tunga nuddade vid mina läppar
och gitarrfingertopparna strök över min hud.
Jag ville vara stjärnan på din mörka himmel,
en liten bit av lycka i ditt svartvita liv.
Jag ville göra dig lycklig även i höstmörkret.

Jag ville vara allt,
men allt jag blev var ett vackert
sommarminne.


Så är det

Skrivet: 2007-03-04, 19:03:04 / Dagboken

Jag har inte så mycket att skriva om, därför har mina inlägg blivit ganska kortfattade den senaste tiden. Egentligen så gör jag inte så mycket om dagarna. Tiden bara rinner iväg. Vi träffar nästan ingen nu för tiden, alla är så upptagna med sitt, jag antar att det blir mer så när man blir vuxen. Jag går i skolan, Jonathan jobbar hemma och pluggar på distans och när jag är hemma så gör jag nästan ingenting alls. Vi har det allmänt tråkigt kan jag tala om. Inte så roligt men vad ska man göra åt saken?

Men köket är så gått som färdigt nu, så nu kan vi laga mat och greja. Så det känns bra i alla fall. Nu är det bara ett vardagsrum som saknas.

Idag har jag pluggat hela dagen. Min lärare gillade inte min stilanalys av Parfymen så jag har ändrat på den typ hela dagen. Jag blir aldrig riktigt nöjd med den. Det var en svår uppgift!

Just det, jag började en ny kurs i tisdags, skrivteknik 2. Än så länge har jag inte lärt mig någonting, kan det bero på läraren? Det känns rätt flummigt alltihoppa, men det kanske blir ändring på det senare. Men jag är tveksam. Det känns så ovärt att åka iväg på föreläsningarna när jag ändå vet att det kommer att vara värdelöst. Läraren tar närvaro så det är nog bäst att ta sig i kragen och sticka dit ändå. Hur jobbigt det än känns.

Jaja, nu orkar jag inte sitta och stirra in i datorskärmen längre.

Puss och kram.

Lördag

Skrivet: 2007-03-04, 18:51:01 / Nya ting

  • Träffade Kajsa på stan, fick pengar och pratade igenom resan.
  • Köpte ett linne på NewYorker.
  • Åt på Gränden.
  • Gick hem till mamma där vi fikade och åt lite mat.
  • Fick skjuts hem av Jonathans pappa vid sju tiden.
  • Tittade på 2:a chansen på Melodifestivalen.
  • Låg i sängen.
ny tr?
Jag provar mitt nya linne.

Paris here we come

Skrivet: 2007-03-04, 18:30:48 / Dagboken

Jag, Jonathan och Kjsa åker till Paris om tre veckor. Jag ska flyga för fösta gången, det pirrar lite i magen kan jag tala om. Men det ska bli sjukt kul och skönt att komma bort från vardagen en stund. Resan hitade vi billigt så vi slog till direkt.

Första riktiga middagen

Skrivet: 2007-03-04, 18:25:04 / DagbokenI fredags lagade jag och älsklingen middag i köket för första gången. Det blev potatis i ugn, sallad, vitlökssås och grillade kycklingfileér. Det var mums kan jag tala om. Det känns underbart att ha ett kök igen så att vi slipper trängas inne hos Jonathans föräldrar.

Äntligen

Skrivet: 2007-03-04, 18:21:27 / Stugan, VästeråsFörsta bilderna från köket.

bloglovin
RSS 2.0