Oklar illustration

Skrivet: 2008-02-29, 17:07:54 / Illustartioner

image864



En skiss som jag gjorde för ett tag sedan som jag inte hunnit publicera ännu. Har inte haft ork eller tid att förglägga den, men det får bli ett senare projekt.

Tänk om jag kunde få på mig en sån där sommaroutfit på Kent ikväll. Det vore ju rena drömmen. Klänningen ska bli blommig också, sommarfint.

Fika och en runda på stan

Skrivet: 2008-02-29, 16:38:40 / Dagboken

Nu är vi hemma hos mamma.
Gick en vända på stan och fikade på älsklingsfiket Globalliving. Köpte endast en liten badrummspryl på Lagerhaus, en liten hylla som man sätter upp med såna där pluppar på kaklet, som man kan lägga schampoo och balsam och sånt i, så blev det en Lagerhauspåse också som jag ska förvara reklam och tidningsskrifter i innan de ska slängas.

image551

Ska göra mig iordning inför konserten snart, sminka mig och byta kläder. Sen ska vi äta mat, mamma har fortfarande inte bestämt om det blir tacos eller hämtmat. Jag hoppas nog att det blir tacos, men det spelar inte så stor roll.

Ja som sagt nu ska jag sminka mig coh byta kläder.

Hoppas ni får en fin fredagskväll!

Sweet home Alabama

Skrivet: 2008-02-29, 12:02:28 / Dagboken

image862
Nu åker vi hem till Västerås igen och kommer nog stanna där största delen av helgen. Eller hem till västerås kanske är lite fel att säga nu när vi faktiskt bor här i Sigtuna, till och med i Stockholmslän. Så nu lämnar vi våran älskade lägenhet.

image863

Hoppas ni får en trevlig dag. Här skiner solen, trots att det skulle var mulet hela dagen.

Puss och kram.

En händelserik helg väntar

Skrivet: 2008-02-29, 01:00:15 / Dagboken

Hoppas att min blogg ser lika bra ut hos dig som hos mig.
Jag hade egentligen inte tänkt ägna kvällen åt att fixa bloggen, men när det blir problem så måste jag åtgärda dem direkt, speciellt när det gäller bloggen, som betyder så mycket för mig. Men nu ser det till och med bättre ut än innan, så jag är riktigt nöjd och på ett sätt glad över att det blev fel från början. Förhoppningsvis ser det bra ut för er läsare också.

Nu är jag jättetrött i ögonen. Måste skutta i sängen, men först borsta tänderna och tvätta bort sminket. För imorgon ska vi upp tidigt och åka iväg på en massa skoj. Det bär av till Västerås, där vi först ska gå en sväng på stan, jag har tänkt köpa gardiner och träffa mamma, köpa vin på bolaget m.m. Efter det blir det lite förfest hemma hos mamma med Sara och Häger, sen ska vi på Kent i Västeråshallen. Efter konserten blir det nog utgång också, sen sover vi hemma hos mamma som har fixat så fint till oss, så att vi ska känna oss välkommna hem igen. Jag älskar verkligen min mamma, hon är helt underbar. Vi stannar antagligen över lördagen också, vi ska hem till vårat "gamla" hus och hämta lite missing stuff och hälsa på jonathans föräldrar, samt byta till våran egen bil som äntligen är klar på verkstan.
Så det kommer att bli en händelserik helg.
Självklart hänger laptopen med så att jag kan blogga som vanligt.

image861
Imorgon bitti blir det Kent på högsta volym här medan vi gör iordning oss.

Godnatt gullungar.

Ursäkta röran, vi bygger om

Skrivet: 2008-02-28, 21:59:43 / Bloggen

Jag låter rubriken tala för sig själv.

Min blogg fick ett allvarligt fel, så jag håller på att bota den så gott jag kan.

Fotosession vid vattnet

Skrivet: 2008-02-28, 18:43:54 / Självpoträtt

image853image852image851image850image849
Fotograf: Jonathan Berg

Svart kappa, Vila  NY!
Vit-gulrandig topp, Veromoda  NY!
Flätat skärp, Åhléns  NY!
Halsband, H&M   NY!
Rosett hårspänne, Beyond Retro  NY!



Kom nyss hem från ÖB, såklart var min glass slut. Nån hann före mig och köpte upp hela lagret. Den hade tydligen varit populär så de skulle få in nya imorgon, så jag ska skicka iväg Jonathan och köpa två, tre stycken när de öppnar.


Som ni ser på bilderna hade jag och Jonathan en liten fotosession nere vid stranden på våran promenad, som inte blev så mycket av en promenad. Vi åkte bil dit, tog en massa kort, frös i blåsten, så vi sket i att gå en vända även om det var det som var tänkt från början. Får se om vi orkar ta oss ut en stund efter Du är vad du äter ikväll istället. Skulle verkligen behöva det (magen ser inte liten ut på mitten bilden direkt), men det känndes väldigt kyligt nu, så som sagt: vi får se.


Snart är det dags för 2900 Happiness och efter det Du är vad du äter.

Vassa bilder

Skrivet: 2008-02-28, 15:37:46 / Fotodagboken

image847
image848
Fick till en liten ordvits där, haha.

Hamnade framför datorn en stund nu efter maten. När vi kom hem från promenaden, medan Jonathan lagade mat var jag duktig och städade hallen och sovrummet, damsög och fixade mina sminkgrejer. Ska torka av nattsängsborden och byrån sen också. Vek även in alla lakan och handdukar i ett skåp i hallen. Det finns mycket bra skåp och garderober här, mycket plats för förvaring. Mer än vad vi hade innan, så det är bra. Rummen är stora och rymliga, sovrummet ser nästan för tomt ut, med bara en säng, två nattsängsbord och en byrå, det finns hur mycket plats som helst över. Likadant är det i vardagsrummet, så jag har gott om fotoplats där nu. Saknade en helt kal vägg förut och nu har jag två stycken. Tänk att alla rummen är så stora, när badrummet är så litet, där har de klämt in badkar, toalett och handfat på sån liten yta som möjligt, får precis rum med kattlådan. Köket är också jättebra, mycket skåp, men lite lite bänkar men det duger bra. Jag älskar verkligen den här lägenheten, känner mig redan hemma här. Jag ser verkligen fram emot att bo här dessa fyra månader och jag hoppas innerligt att den tiden kommer att förlängas, men det vet vi ju ingenting om.

Jonathan diskar upp det lilla som var kvar nu, sen ska vi åka till ÖB och RUSTA. Fick hem ett reklamblad där det stod att de sålde min favoglass för endast tio spänn, så jag hoppas att den finns kvar när vi kommer dit. Om du nu läser detta, undvik att åka till ÖB i Märsta för att köpa glass, jag har redan reserverat den :)

Ha en fortsatt trevlig dag gott folk.

Promenad i solskenet

Skrivet: 2008-02-28, 12:26:30 / Fotodagboken

Här skiner solen och jag är på strålande humör. Har precis fixat iordning mig och ätit frukost, så nu tänkte vi gå ut på en promenad i det härliga vårvädret. Så nu får jag använda min nya vårjacka, jag älskar verkligen den, den är jättefin. Hade visserligen på mig den igår i Stockholm, men då var det inte mycket till vårkänslor i det regnruskvädret.

image845
image846

Har ni sol hos er?

Gult är inte fult...

Skrivet: 2008-02-27, 22:13:41 / Nya ting

image844
Idag har jag och älsklingen varit i Stockholm. Det var inte alls planerat egentligen, vi gick upp klockan nio, strosade runt här hemma, åt frukost, gjorde oss iordning och sen skulle vi åka till Arlandastad och handla mat på Maxi. Vi åkte vid elva ungefär, stannade på Byggmax och köpte en strålkastare, som jag ska använda som ljus när jag fotar. Det var då jag fick för mig att jag ville åka in till Stockholm och gå en stund på stan. Sagt och gjort. Hittade den söta toppen på bilden på Butique suprice, den är från Veromoda. Införskaffade även ett par nya strumpbyxor och ett hårspänne med en stor rosett på. Jättesött. Kommer nog sitta i mitt hår på Kentkonserten på fredag. Sen på hemvägen stannade vi såklart på Maxi och handlade mat som vi planerat från början. Då köpte jag även en ny fondation, som jag hoppas är bra.

Hoppas ni haft en bra dag.



Resumé av gårdagen

Skrivet: 2008-02-27, 19:59:30 / Dagboken

Jag har haft fullt upp både idag och igår, dagarna har varit långa men väldigt bra. Jag och Jonathan har varit på utflykt till både Uppsala och Stockholm nu. Här kommer en liten resumé av tisdagens påhitt timme efter timme.

07.00, väckarklockan ringer första gången jag trycker på znooze
07.09, klcoakan ringer igen, jag väcker Jonathan och stiger upp
07.10, jag ducshar, sminar mig klär på mig och äter frukost
08.30, färdig, börjar bli väldigt nervös
09.30, Jonathan skjutsar mig till intervjun
10.00, jag ringer på dörren till hon som ska intervjua henne
10.00-10.30, jag blir intervjuad, jag gör mitt bästa, tycker att det gick rätt bra
10.40, Jonathan kommer och hämtar mig
10.45, hämtar ut mitt löshår på posten
10.50, vi åker till Uppsala
11.20, stannar på Biltema och köper en del nödvändigheter som hammare, spikar, tång, tejp, eluttag m.m.
12.00, parkerar i Uppsala
12,30, äter buffé på en kinarestaurang, jättegott
13.20-15.00, går på stan i Uppsala, jag hittar en vårjacka på Vila (visar sen)
15.10, åker till Kvantum i Gränby, kollar på hårfärg men köper den på Kicks istället
ca.16.00 är vi hemma igen.
17.00, börjar Jonathan att sätta i mitt löshår, han har 100 mickrotingar med hår framför sig
18.00, pausar en stund, har då satt i ungefär 30 st
18.40, sätter i några till
19.00, jag tittar på 2900 Happiness
19,30, Jonathan sätter i de sista håret, total tid för att sätta i 100 ringar, 2 timmar, snabbt jobbat
20.00, Gossip girl och glass
21.00 Carolina gynning
22.00 färgar håret
00.30, går och lägger oss i sängen

Mycket händelser på en och samma dag, men det ser nog mycket mer ut när man radar upp allting i tidpunkter. Tänker nog berätta mer om löshåret med microringar i ett eget inlägg, annars blir det nog väldigt förvirrande och mycket att ta in på en och samma gång. Men jag är jättenöjd över resultatet, jag har långt hår nu, som faktiskt ser äkta ut.

Nu ska jag titta på Roomservice. Sen återkommer jag :o)

En dag att lägga till i historien kanske.

Skrivet: 2008-02-26, 08:23:51 / Dagboken

Godmorgon!
Tror nog att detta är det tidigaste inlägget jag någonsin publicerat här på bloggen, eller jag kan ha fel. Men det tidigaste som jag minns i alla fall. Klockan är nu 08.15 och jag ska ta och äta frukost, havregrynsgröt får det bli, för det står jag mig längst på. För om en timme och förtiofem minuter ska jag iväg, eller jag ska vara där då.

på min första arbetsintervju ever.

I mitt 20 åriga liv har jag aldrig haft ett sommarjobb (jag sökte på komunen en gång, om det nu räknas) och sedan jag slutade gymnasiet har jag endast sökt två jobb, vilket detta är det andra som jag nu ska på intevju till. Den enda arbetslivserfarenhet jag har är från mina praktiker i åttan och nian, om det nu räknas som arbetslivserfarenhet, lite restaurangerfarenhet fick jag i alla fall, då alla tre praktiker var på antingen Burger King, Saffets och La pizza.

men nu ska jag på en riktig intervju... det pirrar rätt obehagligt i magen just nu. Jag kommer vara röd i ansiktet, staka mig och glömma bort allting om mig själv... hum, hur ska detta gå? Får se om jag kommer levande ur detta.

Önska mig lycka till nu, det lär behövas.

Puss och kram.

En härlig dag

Skrivet: 2008-02-25, 20:21:17 / Mat, recept & träning

Första måltiden...
image839


Igår lagade vi mat för fösta gången i vårat nya kök. Vi lyxade till det med fläskfilé och potatisgratäng. Riktigt gott, förutom att köttet var lite senigt. Idag åt vi Chili con quorn, med quornfärs istället för köttfärs, det var riktigt gott faktiskt och mycket nyttigare än vanlig blandfärs eller nötfärs. Så det rekommendear jag.

Idag vaknade jag klockan elva, då jag gick upp direkt. Jonathan åkte iväg på jobbintervju tidigt på morgonen och kom hem igen strax efter att jag stigit upp. Vi fixade lite i lägenheten åt frukost, jag gjorde iordning mig sen gick vi ut på en promenad i det vackra vädret. Solen sken och det var riktigt varmt. Riktiga vårfeelings nu. Hoppas bara att det håller i sig. Enligt SMHI är det nu officielltsett vår i Stockholmstrakterna. Men det betyder ju inte att snön inte kan hälsa på igen. Tråkigt nog. Jag fotade en del ute på promenaden, vi gick längst vattnet, det var jättehärligt. Än så länge trivs jag hur bra som helst här, allting känns jättebra. Vi har packat upp de flesta kartongerna nu också, det är nästan bara Jonathans dator som ska kopplas in och så ska jag fixa allting i klädkammaren, har ju faktiskt en walk-in-closet nu. Ja, vi har haft en riktigt fin dag idag här i Sigtuna.

Hur har eran dag varit?

Har fixat min smikhörna i hallen nu också, hängt upp spegeln, mitt sminkskåp o.s.v. Det blev riktigt bra, synd bara att det bara finns ett kontaktuttag i varje rum. Eller i vardagsrummet finns det två, men i hallen finns det inget, så det kommer bli mycket skarvande. Det är skrämmande hur mycket sminkgrejer man har när man plockar upp allting och ser hur mycket det är, haha. Men jag la undan en hel del gamla grejer som jag inte använder längre, så nu har jag bara det som är fräscht framme. Ordning och reda ska det ju vara.

Jaja, just nu tittar jag på outsiders, ska snart äta lite glass. En av mina favoritsorter, grekisk yoghurt med honung. Hittade den av en slump på Coop i Uppsala, trodde att den hade slutat säljas eftsrsom att jag inte hittat den på någon annan butik. Så jag blev jätteglad, borde egentligen köpt hem alla som fanns, haha. Om den nu slutat säljas. Men det hade jag inte råd med.

Hoppas ni har en trevlig kväll.


Ny lägenhet

Skrivet: 2008-02-24, 12:49:21 / Dagboken

Hejhopp.

Igår flyttade vi hela dagen, in i den nya lägenheten. Så nu är jag Sigtunabo. Har redan fått ganska mycket ordning här, även om det är en del kartonger som inte är öppnade ännu. Men jag trivs som in i norden, det är så fint. Tog en sväng till Ikea igår kväll också, till Uppsala och införskaffade oss lite grejer som saknades.

Imorse gick vi upp halv tio, vi ska verkligen försöka vända tillbaka dygnet nu. Så att vi får ordning på tillvaron. Idag ska vi fortsätta packa upp och så, sen ska vi ta en promenad runt den nya stan och så.

Kommer nog inte blogga så mycket först vi har fått lite mer ordning...


Hoppas ni har det bra.

Imorgon är det dags

Skrivet: 2008-02-22, 21:01:55 / Fotodagboken


image838
Kollage: jag själv

Imorgon gäller det. Imorgonbitti lämnar vi Västerås.
Så nästa gång jag bloggar sitter jag nog i mitt nya hem i Sigtuna.


Idag har vår lilla älsklingschili katt blivit kastrerad, allting gick jättebra, han var helt otroligt duktig. Han är lite väl pigg bara, vill ut helt hysterisktmycket just nu. Står och skriker vid dörren. Hur ska han klara av flytten? Men när han kommer dit kommer han nog vara för rädd för att gå ut, så det ordnar sig nog.

Var iväg till Nisses förut och köte en ny kattlåda och lite småsaker, efter det åt vi på nyöppnade Max på Erikslund. Giburgare med bönsallad och ramlösa, inga pommes eller läsk, duktigt, hehe. Sen åkte vi hem till mamma en stund för att hämta mitt paket som jag hade fått från Asos som innehöll min fina korsettopp och ett halsband, tröjan var lika fin som på bilden, helt underbar.

Nu på kvällen har vi varit i Sigtuna och hämtat nycklarna och jag fick se lägenheten för fösta gången, det var fint, känns lite konstigt att vi ska bo där. Har nog inte förstått att vi ska flytta än. Men det ska vi och vi har en hel del kvar att fixa. Diska det sista, skriva ner hyllor, lampot, hängare m.m. Så jag ska nog fortsätta med det nu.

Trevlig fredagskväll. See you tomorrow.

2 dagar kvar till flytt

Skrivet: 2008-02-21, 15:11:59 / Dagboken

Det börjar kännas lite pirrigt nu, inför flytten och så. Tänk att vi ska lämna Västerås, staden både jag och Jonathan vuxit upp i. Men det känns som att det är dags att lämna tryggheten här i Västerås bakom oss nu, i alla fall för ett tag. Västerås kommer ju alltid att vara våran hemstad där vi har våran släkt och vänner, så det kommer nog kännas rätt naturligt att återvända hit igen. Men nu ska vi testa våra vingar och se hur långt vi kan gå, eller med vingar flyger man ju - så, hur långt vi kan flyga. Men det kommer kännas skönt att ta eget ansvar och ha en egen bostad.

Imorgon kväll åker vi till Sigtuna och lägenheten för att hämta nycklarna. Jag hoppas verkligen att lägenheten är lika fin i verkligheten som på bilderna som Jonathan tog när han var där. Men det tror jag absolut. Och på lördag flyttar vi alla möbler dit och lilla kissen ska också få följa med, så han kasteras imorgon kl nio. Stackars liten, men det måste bli så om han ska flytta med oss.


Väntar på att mina leggings ska torka, så att vi kan ta en promenad.


Hoppas ni har en bra dag.

Sun down

Skrivet: 2008-02-20, 22:33:36 / Fotodagboken

image837
Fotograf Ida Molin © hittaida.blogg.se

S u n d o w n | ö v e r s k ä l b y

Riktigt mysig bild över lekparken här där vi bor. Får mig att tänka på varma sommarnätter, åh vad härligt.


God afton.

Some days aren´t so special

Skrivet: 2008-02-20, 21:57:33 / Dagboken

Dagens mat: hemagjorda piroger a la Jonathan
Dagens mående: hängig, huvudvärk
Dagens motion: power walk med stavar 40 min
Dagens tv: 2900 happiness och Topmodel
Dagens kläder: bh och trosor, samt träningskläder

Min dag har inte varit så händelserik direkt. Jag och Jonathan började pillandet med att sy en en grej till mig igår, men symaskinen krånglar hela tiden. Men den blir nog färdig inom kort, så då får ni se vad vi har kockat ihop, hehe.

Fick föresten reservplats på folkhögskolan, damn it. Så det känns väl sådär.
Men det ska bli skönt att flytta ändå.

gravrosor...

Skrivet: 2008-02-18, 23:44:21 / Fotodagboken

image836
E n   r o s   v i d   e n   g r a v .  .  .

Modern konst

Skrivet: 2008-02-18, 22:58:42 / Fotodagboken

image835

Bläddrade igenom mitt bildarkiv och hittade den här bilden från i somras. Ni som bor i Örebro kanske känner igen den här morderna statyn som är belägen i stadsparken. Bilden är tagen men min mobilkamera när Jonathan skulle skriva teoriprovet. Tycker han är riktigt snygg faktiskt, hehe.

Här hemma är det väldigt lugnt ikväll, tittar på teve och surfar samtidigt som vanligt. Men jag har nog fastnat lite i ett dåligt mönster, går in på samma sidor om och om igen, och alla sidor slutar såklart på blogg.se. Så fort någon inte har publicerat ett inlägg på länge blir jag lite besviken, speciellt på de stora, som borde publicera ofta.
Sen så tänker jag på mina egna läsare, hur besvikna de måste vara när jag sjäkv inte uppdaterar...

Känner mig smått bloggnördig...

I <3 J

Skrivet: 2008-02-18, 20:15:21 / Fotodagboken

image833

Ida ♥ Jonathan = sant

Idag har jag och älsklingen varit tillsmmans i 2,5 år. Tiden går så himla fort... vi har hunnit uppleva så mycket tillsammans, både bra och lite sämre saker. 
Jag älskar dig min Jonathan i all evighet ♥
Du är världens bästa kille.

Och på lördag flyttar vi ihop på riktigt. Vi har bott tillsammans i vårat lilla hus på hans föräldrars gård i snart 1,5 år, men nu ska vi äntligen flytta till en egen lägenhet. Det ska bli så roligt att inreda och gör fint där, fyra månader är ju inte så lång tid, men vi vill ju trivas så länge vi bor där.

Nu har vi precis ätit bakadpotatis med rostbiff, sallad och skagenröra, gott på våran dag förståss. Sen blir det semla.


Hoppas ni haft en bra dag :o)

Thaimat

Skrivet: 2008-02-18, 13:54:19 / Fotodagboken

image832
Bild: jag själv

Nu är jag mätt i magen... stoppade precis i mig en portion thaimat från Spicy Hot. Yummie.

Idag är det måndag och ännu en vecka har förflyttas till det förflutna. Här hemma står det flyttkartonger överallt, men ändå måste vi införskaffa många fler. Så vi ska väl ner på stan och uträtta en del ärenden.

Har fortfarande inte fått besked från folkhögskolan....

Nu ska jag gå och ducha, känner mig högst ofräsch.

Kvällspromenad

Skrivet: 2008-02-17, 23:21:26 / Mat, recept & träning

Kom nyss hem från en lång, eller typ 5,5 km kvällspromenad. Blev dock besviken när jag upptäkte att stegräknaren bara stod på 5000 steg. Tycker att det borde vara mer ;op Men svettig blev jag i alla fall, eftersom att vi gick i rätt resktakt. Så det känns bra efter den här soffsittardagen. Mår till och med lite bättre nu, mår nog bara dåligt för att jag är så inaktiv jämt, måste fan börja röra på mig och skaffa en sysselsättning, förhoppningsvis får jag besked från folkhögskolan snart. Det skulle kännas skönt att veta hur våren kommer att se ut. Det vore en sån lättnad.

Nu ska jag ta en kopp te... nej ett glas juice får det bli. Känner mig fortfarande för varm för en kopp te. Till det får den bli en knäckemacka.

Kram, kram, kram...


Söndag 17/2

Skrivet: 2008-02-17, 18:09:53 / Fotodagboken

Först och främst vill jag tacka alla underbara läsare och ni som kommenterar. Ni betyder så mycket för mig. Fortsätt gärna att skriva en rad, ni gör mig glad och varm i hjärtat. Love you ;o))

image831
Bild: jag själv

Sitter i soffan med dunkande huvud, känner mig inte alls pigg och kry idag. Fryser gör jag också, trots mjukisdräkt, sockor, täcke och påslaget värmeelement. Känner mig hängig i hela kroppen. Jonathan gick precis iväg till bussen för att hämta bilen hemma hos mamma och köpa pizza med sig hem, känns som en riktig pizzadag idag. Packade några kartonger tidigare idag, så nu är alla slut, måste köpa nya. Det är helt sjukt hur många flyttkartonger som behövs. Jag tycker att det känns skönt att få flytta härifrån, det känns som att vi inte har så mycket kvar här just nu. De jag kommer att säkna är mamma och familjen, samt Sara och Häger, och Amanda, men hon bor ju ändå inte i Västerås just nu. Men vi kommer ju komma hem och hälsa på ibland.

Igår däremot hade vi en jättetrevlig kväll hemma hos mamma, vi blev bjudna på mat och efterrätt, drack lite vin och hade roligt. Amanda ringde och berättade att hon var hemma så hon kom över och gjorde oss sällskap. Vi pratade en hel del, dansade och hade oss. Vi kom inte iväg förrän sista bussen hem, klockan halv tre.

Jag beställde nyss den söta toppen från Asos som jag bloggade om i förra inlägget och ett sött halsband blev det också. Måste ju passa på när jag beställer därifrån, eftersom att det inte händer särskilt ofta. Såg en jättefin kjol också, som jag mer än gärna velat ha, men den var slut i alla storlekar, så det var väl typiskt.



Puss och kram.

Kameratillbehör, snygg topp m.m.

Skrivet: 2008-02-16, 17:43:34 / Dagboken

Har tittat runt lite på tradera och andra sidor som säljer kameratillbehör, men eftersom att priserna på tradera slår allt, så ska jag buda lite ikväll. Kameraväska, stativ och fjärrutlösare + en analog systemkamera, är det som är mest aktuellt. Senare ska jag även köpa ett fototält också, men det är inte så bråttom.

Sitter och tittar på reprisen utav Du är vad du äter och jag chockas varje gång. Hur kan man bli så fet? Jag förstår inte. Men samtidigt tycker jag synd om dem, men är det inte rätt åt dem? Jag vet inte vad jag ska tycka.

image830Hittade den här ursöta toppen på Asos.se när jag surfade runt lite. Jag blev blixtförälskad så jag ska nog ta och beställa den de närmaste dagarna. Det är inte så ofta jag faller pladask för kläder nu för tiden. Så den färtjänar jag. Priset ligger på 233 kronor om jag inte minns helt fel.

Ska nog beställa extensions från en engelsk sida, där samma hår bara kostar 500 spänn med frakt istället för 1199 utan frakt. Och då är det microringhår som är aktuellt.



Ha en trevlig kväll på er.





Lördags aktiviteter

Skrivet: 2008-02-16, 15:23:30 / Fotodagboken

image829

Kom nyss in från Jonathans föräldrar som bjöd oss på köttfärslimpa. Det har varit lite kylig stämmning mellan hans föräldrar och oss den senaste tiden, men det känndes okej att äta med dem nu i alla fall. Det var gott, Lena gör så himla god kättfärslimpa. Idag flyttar tjejen som bor i lägenheten ut, så vi får se när vi får tillgång till nycklarna, antagligen vädigt snart. Vi som inte ens har packat hälften av alla våra saker ännu. Kommer nog få panik dagen innan vi flyttar ut härifrån.

jag vill veta om jag kommit in på folkhögskolan nu.

Nu blev vi hembjudna på hjortgryta hemma hos mamma ikväll. Så jag ska väl ta och börja göra mig iordning snart. Nu missade vi bolaget så vi får se om det blir någonting att dricka ikväll, ett glas Asti hade ju inte suttit helt fel, men det har jag ju inte hemma. Så vi får se ifall mamma bjuder på någonting gott. Men hon har väl bara wiskey och torra vita viner eller rött vin. Inget jag är så förtjust i direkt.


Glöm inte att ge mig tips om hårförlägning m.m. i mitt förra inlägg.

Hårproblem

Skrivet: 2008-02-16, 13:06:55 / Dagboken

Känner mig helt förvirrad angående mitt hår just nu. Det känns bara fel, fel och åter fel. Men jag vet inte vad som behövs göras för att det ska kännas rätt heller. För än gångs skull känns mitt hår inte slitet, så det är ju en bra sak i alla fall.

Jag funderar på...

...att skaffa ny hårförlägning, med micro ringar
...att färga håret ljusare brunt


Tycker inte alls om mitt hår som det är nu. Mörkbrunt, rött och en hel del andra skiftningar i en massa konstiga färger. Och mitt nuvarande löshår är tovigt och har samma färgproblem som mitt vanliga hår. Dessutom så syns mitt vanliga hår så bra framtill med mitt nuvarande löshår.

Det här är verkligen inget roligt problem. Vet inte ens vilken färg som skulle passa mig bäst. Blondin är helt uteslutet, men bland alla bruna nyanser är man ju helt borttappad, vilken ska man välja?? hjälp. Det finns ju så många olika fina färger.

Sen har jag ett till problem, mitt hår är för lent för att tuppera, vilket betyder att jag aldrig får nån volym i håret. Det ligger alltid helt platt. Har försökt med vax, hårspray, moussé, gele, ja allt som finns typ, men alla produkter bara försvinner och lägger sig på bara nån timme. Frisören tipsade mig om nåt pulver, men frågan är om det är värt pengarna? Men det kanske skulle vara en bra lösning på den fronten.

Frågan med extensions och hårfärgningen kommer nog förbli en gåta ett tag till, måste tänka igenom det några gånger först. Hade tänkt köpa håret från funnyhair.se istället för tajmahal. Funnyhair verkar mycket bättre. Det kostar ca 1200 kronor, så det tåls att fundera på.. har jag råd, är det värt det, kommer det bli fint? Många frågor snurrar i mitt huvud just nu.

Någon som vet ifall hårförlägning med microringar fungerar bra, eller har någon erfarenhet av funnyhair.se? Vad rekommenderar ni? Jag uppskattar alla råd jag kan få inom detta ämne.


Tack på förhand.

Morning, morning

Skrivet: 2008-02-16, 12:39:56 / Fotodagboken

G o d m o r g o n ♥

image827

image828

Nu har vi precis stigit upp. Vi låg och drog oss rätt länge. Det var skönt.

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, senare ska vi hem till mamma i alla fall. Ska nog försöka hinna med en promenad också. Det är inte lika soligt som igår, men det är inte grått och fult i alla fall.

Nu ska jag ta och äta frukost. Tropicana färskpressad apelsinjuice, det är så gott och uppfriskande och bra med vitaminer. Till det blir det knäckebröd.

Vad ska ni göra idag?

Godnatt sötisar

Skrivet: 2008-02-16, 00:50:58 / Fotodagboken

G o d n a t t  m i n a  v ä n n e r  ♥
image826
Bild: jag själv

Nu ska jag gå och lägga mig och sova som en ros, om man nu kan sova som en ros det vill säga, hehe. Men det låter rätt bra ändå. Ikväll har vi varit hemma, det har varit lugnt och skönt. Imorgon ska vi nog hem till mamma i alla fall, måste ju passa på innan vi flyttar från stan. För när vi flyttar kommer jag sakna min familj. Det är ändå en trygghet att ha sin familj i närheten när man behöver dem eller viseversa. Men det ska bli spännande att upptäcka en ny stad också, fast i början kommer det kännas lite lusigt och ohemma. Men man vänjer sig nog snabbt.

Mina ögon börjar bli tunga....

Puss och kram.

Semlor

Skrivet: 2008-02-15, 20:06:28 / Fotodagboken

image825
Bild: jag själv

Har precis stoppat i mig en semla, en halva av varje av dessa godingar på bilden. Det var mumsigt. Men Jonathan gick lite över styr, han stoppade just en semla och tre winerbröd i magen. Sitter i soffan och groffar och velar om ifall vi ska åka hem till mamma som desperat dansar och har sig hemma i sin hall, festsugen som hon är varje fredagskväll : o)) Men jag har inte gjort mig ordning ännu, har latat ihop mig helt efter promenaden. Höll till och med på att somna där ett tag. Egentligen hade vi tänkt åka till mamma hela tiden, det har bara inte blivit av att jag hoppat in i duschen. Men nu känns det lite sent att ta bussen och så. Men vi kanske rycker upp oss i sista stunden.

Vad gör ni ikväll?


Nypon

Skrivet: 2008-02-15, 16:40:06 / Fotodagboken

N y p o n
image823
image822
image824

Foton: jag själv

Blev en ganska lång promenad ute i solen och kylan. Väldigt kalla vindar blåste det. Tog en hel del bra foton, bland annat på nyponen ovan. Nu ska jag stoppa i mig en portion korvstroganof med ris, det var länge sen vi åt korv nu så det ska bli gott.

Vilken bild tycker du är finast?

Sunny day, I´m hoping for, a sunny day... Som i reklamen ni vet....

Skrivet: 2008-02-15, 13:37:45 / Fotodagboken


image812

Gårdagen var som tidigare nämnt en jättefin dag. Nu är det en ny dag. Vi får se vad som väntar denna fredagskväll. Snart ska vi i alla fall ut på en pormenad i solskenet. Det är en illusion av vårvärme som väntar utanför fönstret. I själva verket är det minusgrader. Eller en minusgrad rättare sagt. Men det är skönt med frisk luft och lite ljus.

Jag längtar så tills träden skiftar ljusgrönt med sin knoppar och tussilago tittar upp ur marken.


Lyckad alla hjärtans dag

Skrivet: 2008-02-15, 00:49:27 / Fotodagboken

T h e   C o l o r   of   L o v e
image811

De vackra rosorna som jag fick av älsklingsjonathan idag, dagen till ära. Vackraste rosorna av dem alla.

Det har varit en bra dag idag, vi har haft det jättemysigt. Började ju dagen med den romantiska hjärtefrukosten, sedan åkte vi hem till mamma för ännu en hjärtefika och efter det åt vi en god hjärtemiddag på Tusen och en natt - tre rätters middag. Chilimarinerade räkor till förrätt, oxfilé medaljonger med klyftpotatis och en väldigt speciell sås och till efterätt toblerone glass, eller fryst mousse med hallon. Så det blev tre hjärtefikan idag. Inte varje dag man får lyxa till det så mycket.

Nu ska jag gå till sängs snart.

Puss och Godnatt ♥

Alla hjärtans dags frukost

Skrivet: 2008-02-14, 13:16:07 / Fotodagboken

A l l a  ♥  d a g
image809
14:e februari - Glad alla hjärtans dag på er mina kära läsare.

När jag vaknade hade min älskling fixat frukost och fika på sängen. Med rosor och en liten present - en hjärtformad ungsform som är vit inuti och röd på utsidan. Han är för underbar. Och så har han bokat bord på restaurang ikväll, vilken lyx. Jag älskar dig så mycket, Jonathan ♥

Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra mig iordning så att jag är fin tills ikväll. Men jag har en jätteond finne på näsan, så jag ser helt uppsväld ut. Usch, jag kan knappt röra på näsan.

Önskar er alla en underbar Alla hjärtand dag : o)) Ta hand om varandra.

Lite från Sigtuna

Skrivet: 2008-02-13, 22:31:50 / Fotodagboken

image807

Igår åkte jag och Jonathan som sagt till Sigtuna.

Anledningen till att jag åkte dit var för att gå på introduktionsmöte på Sigtuna folkhögskola. Det var trevligt, men gud så nervös jag var innan. Jag hade både ont i magen och mådde illa. Men det gick över när jag klev in i rummet som tur var. Läraren och två elever från Kreaktivt foto, var med och informerade och berättade om kursen och vad den går ut på. Vi blev även visade på en liten rundvandring på skolan, vi fick se mörkrummet, fotolabbet, datorsalen och fotostudion, och allting verkade jätteintressant och spännande. Det var mest tjejer som sökt, det var bara en kille i min grupp och alla verkade vara i min ålder och de kom från alla möjliga håll i Sverige.
Allting verkade jättebra och jag var glad när jag gick därifrån 1,5 timme senare.

men jag vet fortfarande inte om jag kommit in eller ej.


´håller tummarna`

image805


Idag har vi däremot sovi hela dagen och känt oss lite hängiga. Därav min dåliga uppdatering och bristande inspiration. Men när vi flyttar, då kommer mitt liv bli helt annorlunda. Då kommer inte allt kännas så hopplöst längre. Hon som bor i lägenheten, flyttar ut i helgen, så vi kan flytta in någon gång nästa vecka. Så snart bor vi i lilla Sigtuna.

image806

Imorgon är det alla hjärtansdag.... återkommer då.

Puss så länge.



Sigtuna

Skrivet: 2008-02-12, 11:26:48 / Dagboken

image804
Nu åker jag till Sigtuna. Önska mig lycka till : o))

Små fötter

Skrivet: 2008-02-11, 22:50:35 / Illustartioner

image803

Stora och små fötter.

Som ni ser, ser foten på min illustration gigantisk ut. Men det är ju på grund av perspektivet och att foten är i fokus. Jag själv har väldigt små fötter och har alltid haft svårt att hitta snygga och passande skor. Damavdelningarna har oftast storlekar från 36-41, så om man har större eller mindre fötter är det svårt att hitta skor om man inte går till specialbutiker. Eller som jag som kan handla på barnavdelningen, men där finns det ju inte så mycket att välja bland och högklackat är ju bara att glömma.

Ibland har jag haft tur och hittat 35:or i vanliga skoaffärer som Bianco, Vagabond och nu en nyöppnad affär här i Västerås som heter Belle. Men oftast är de också förstora, speciellt om man pratar om högklackat. Då skulle jag egentligen behöva ett par 34:or. Så oftast går jag omkring i förstora skor, med sulor och diverse inlägg. Eftersom att jag är så pass kort, vill jag kunna bära högklackat ibland åtminstone. Det är lättare att ha fortsora skor, när det gäller, stövlar och de flesta stängda skor, då brukar det gå bra med en extra sula. Men Converse, ballerinaskor, högklackade öppna skor och ankelboots brukar bli alldeles för vingliga vid vaderna.

Det här är ett stort dilemma som jag antagligen kommer få leva med hela livet, om de inte börjar tillverka snygga mindre storlekar. Vilket har gjort att jag inte har ett särskilt stort skointresse. Men det är ju klart att jag vill ha lika snygga skor som alla andra som har "normala" fötter. Jag vet att alla som har över storlek 41-42 har samma problem som jag fast tvärtom- de har förtsora fötter.

Jag blev jätteglad när jag hittade mina stövlar i höstas från Vagabond som fanns i storlek 35 och när jag hittade mina Converse i Paris som också har storlek 35. Förut kunde jag hitta Converse i min storlek i Stockholm på en affär som jag nu glömt namnet på, men den har flyttat eller stängt igen helt.  Och nu innan vi var på kryssning hittade jag ett par högklackade på Bell i storlek 35, men de är ändå nånting som inte står rätt till med dem och samma sak med mina studentskor från Vagabond som också är högklackade. Högklackade öppna skor skulle jag alltså behöva storlek 34, eller 34,5. Men det kan jag väl bara drömma om. Sen så har jag kyckats fynda sandaler på ICA MAXI i storlek 35, på barnavdelningen. Men de var ändå rätt snygga.

Men jag skulle såklart vilja kunna handla på Skopunkten, Din sko, Ryns, Wedins, Bianco m.m. Som alla andra. Visst jag handlar ju rätt ofta på dessa affärer men då får jag stå ut med för stora skor också.

Så om ni vet någon affär som säljer små skor, så är jag mer än tacksam.

Har ni små, stora eller normala fötter? Tell me.

2900 Happiness

Skrivet: 2008-02-11, 19:41:35 / Självpoträtt

image802Har precis tittat på 2900 Happiness, tycker faktiskt att det är rätt bra. Mycket bättre än vad jag förväntat mig.

Tittar ni på den nya danska dramaserien?

Om en halvtimme ska jag nog se på Outsiders eller Design Simon och Tomas, jag kan inte betsämma mig när dessa program går samtidigt. Det beror på vad Outsiders handlar om?

Imorgon ska jag till Sigtuna folkhögskola, jag är spänd, nervositeten blir mer och mer påtaglig. Hur ska jag klara detta? Det kommer gå bra... Intalar mig det i alla fall. Men jag kommer säkert vara röd i ansiktet, darra i hela kroppen och få tunghäfta.

"andas"


Hoppas allt är bra med er.



Converse allstars, mina favoriter

Skrivet: 2008-02-11, 17:53:56 / Fotodagboken

D i g g a r  b i l d e r n a,  t r o t s  o s k ä r p a n.

image801

Hann ut i solen en sväng, tog med mig systemkameran runt halsen och knäppte iväg några bilder. I love my Converse. Älskar att det börjar bli vår så att man kan strosa runt i tygskor, skinnjacka, ja i vårigare kläder helt enkelt. Tycker att bilderna blev härligt coola tackvare oskärpan. Fick en del andra bra bilder också, bland annat på min klädsel, jag hade tack och lov inte bara Conversen på mig, haha.

Vilka är dina favorit skor?

Godmiddag

Skrivet: 2008-02-11, 14:33:19 / Fotodagboken

Jag kunde inte somna när jag gick och la mig igår. Så jag tittade på 6 avsnitt av Andra avenyn. Klockan var då runt halv fem på morgonen när jag somnade. Så jag gick upp för ungefär en halvtimme sedan. Men jag är fortfarande jättetrött.

Ser att solen lyser utanför, får se om jag hinner ut innan det mulnar till igen. Nu ska jag dricka te och äta knäckebröd. Sen ska jag väl duscha och gå ut en sväng. Hoppas det är fint väder imorgon när vi ska till Sigtuna. Så vi kan ta en promenad längst vattnet och strosa runt i den "lila" staden och ta en fika på nåt mysigt café. Men gud vad nervös jag kommer att vara när jag ska till skolan... andas lugnt och sansat...

Senare ska jag väl fortsätta packa, om jag hinner ut så ska jag fota lite.

image800
Bild: jag själv

Godnatt

Skrivet: 2008-02-11, 00:54:18 / Illustartioner

image799

Nu ska jag sussa. Så jag orkar packa nya flyttkartonger imorgon.
Börjar även bli nervös inför tisdagen, då jag ska på introduktion samt intervju på folkhögskolan.
Fick en bild hemskickad som jag ska tänka till om och tycka till om. Så det är lite pirrigt.
Men det kommer gå galant, jag är peppad. Men jag blir alltid nervös...

Puss och kram.

Chiquitaskartonger

Skrivet: 2008-02-10, 22:17:35 / Illustartioner

Haha, det är roligt att bara leka i Illutstrator ibland.
image798



Flyttkartonger, banankartonger och huller om buller. Så blir det när man ska flytta. Ska man ta med sig det eller det, eller det... hmmm? Jonathan åkte iväg till ICA och köpte sina efterlängtade banankartonger, så nu har vi både chiquitas och Julakartonger. De duger nog lika bra båda två.

Det är rätt roligt att packa saker, rensa och gå igenom allt man har. Det mesta ska vi ta med oss, en del saker ska slängas och en del saker lämnar vi här ifall i behöver det senare. Men gud vad roligt det kommer bli att packa upp allting på ett helt nytt ställe. Vi kommer få det jättefint. Jag längtar : o )

Det är rätt rolgt att flytta ändå, även fast det är jobbigt.



Flyttkartonger

Skrivet: 2008-02-10, 18:33:48 / Illustartioner

image797


Måste be om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Jag har haft väldigt mycket att tänka på och nu har vi börjat packa flyttkartonger : o ) Så jag kommer nog ha en del att göra den närmaste veckan också.

Idag har vi varit hemma hos min pappa, fikat och pratat om flytten o.s.v. Han ska förmodligen hjälpa oss att låna flyttbil från sitt jobb. Och så har vi köpt flyttkartonger, vi köpte bara fyra till att börja med, men de har jag redan fyllt så vi måste nog köpa minst fyra till. Tror nog att vi kommer behöva åtta till. När man väl börjar packa inser man hur mycket saker man egentligen har. Bara köksgrejerna är ju hur mycket som helst.

Nu luktar det väldigt gott från köket, Jonathan lagar kyckling. Mums.


Hoppas ni får en trevlig söndagskäll.

Lördagskäll hemma hos Sara och Häger

Skrivet: 2008-02-09, 18:26:55 / Självpoträtt

Nu ska vi snart ta bussen hem till Sara och Häger, äta middag och dricka några glas vin : o ) Det ska bli skoj.

Nu har vi erkligen bråttom, hafsade ihop denna bild nu precis. På kvällens outfit. T-shirt från MQ som är ny och min spets kjol från Lindex, som blivit lite utav en favorit i repris.

image796

Hoppas ni får en trelig käll.

Sleep tight

Skrivet: 2008-02-09, 00:28:11 / Illustartioner

image795

Nu ska jag ta och hoppa i sängen. Ska bara borsta tänderna först. Känner mig helt utmattad efter idag. Åkte ner på stan, köpte lite nya fina inredningsgrejer till nya lägenheten och ansiktssalva och ansiktsskrubb, har blivit så rödflammig i ansiktet på sistone. Sen har vi varit hemma hos mamma och bastat och haft trevligt. Kommer nog kunna sova som en prinsessa inatt.

Nattinatti, sleep tight : D

Rubriker är inte alltid lätta att komma på.

Skrivet: 2008-02-08, 14:33:37 / Illustartioner

image794
Illustration: jag själv

Ritade henne helt fritt i Illustrator igår, utan mall. Det var svårt, men man lär sig snabbt.

God dag !

Nu ska jag och Jonathan åka ner på stan och träffa mamma. Sen ska vi basta och umgås hemma hos henne ikväll. Det ska bli mysigt. Jag är på bra humör efter en mysig morgon med älsklingen. Så det kommer nog bli jättetrevligt idag.

Om 20 dagar flyttar vi till Sigtuna. Det är helt bestämt nu och Jonathan har fått jobb och jag börjar plugga där i mars. Lägenheten är helt underbar, jag längtar. En stor tvåa, men ljusa tapeter, badkar, vita köksluckor, ja allt ät perfekt. Om vi har tur får vi flytta in om 10 dagar, jag hoppas. Vill inte bo här en sekund till : o )

Nu måste vi åka... Mamma cyklar nu så vi ska också ta och hoppa in i bilen.


Vad ska ni hitta på idag?

Puss


Prima bellerina

Skrivet: 2008-02-07, 17:42:59 / Illustartioner

L i l a  o c h  l j u s b l å t t. . .

image791

image793


Äntligen så vet jag vad problemet är. Det var inte alls bloggens fel, utan mitt eget, eller hur skulle jag kunna veta. När jag har gjort bilder i Photoshop har dessa tydligen sparats som CMYK istället för RGB och bloggen stödjer tydligen inte det först nämnda.

Just nu är jag hemma hos mamma. Har nog varit här sedan klockan två. Hittade inte busstabellen så jag cyklade istället. Men det var rätt skönt, men gud vad svettigt, jag som precis hade duschat innan jag cyklade iväg.

Det känndes mycket bättre att åka hem till mamma, det är så rent och fint här, så då slipper jag tänka på all disk, städning och sånt. Men det resulterar nog i att jag deppar ihop sen när jag kommer hem till det. Imorse när jag skulle äta soppa, var alla skålar slut så jag fik äta ur en karott och med väldens största sked.

Allt ligger i disken.. "suck"

Misslyckad Mischa...?

Skrivet: 2008-02-07, 13:07:35 / Illustartioner

M i s c h a  B a r t o n . . .

image787

Jadu, detta ska alltså föreställa Mischa Barton, jag vet inte om det blev särskilt likt. Vad tycker du?

Det var i alla fall denna illustration som jag höll på med hela dagen i tisdags... flera, flera timmars slit. Jag har ändrat hit och dit och haft mig, men jag blir aldrig nöjd. Någonting med håret är fel, någonting med läpparna och någonting med ögonen... m.m, m.m. Har hållit på och velat fram och tillbaka om jag ens ska lägga upp den, men här är den i alla fall. Tänkte inte lägga upp den nu heller, men eftersom att ingen av mina tre andra illustrationer som jag gjorde igår inte gick att publicera så fick det bli Mischa ändå. Även fast jag är mycket mer nöjd med mina andra tre. Men med tanke på hur länge jag har stirrat sönder henne och anmärkt på allt, så blir hon nog fulare i mina ögon än vad hon egentligen är. Man blir kräsen när man får skapa fritt.

Jag blir så trött på att bloggen ska krångla jämt. Kom inte ens in nå mer igårkväll. Man kan ju bli galen för mindre. Och sen att det inte går att publicera vissa bilder, why??

Jonathan är i Stockholm, så jag är hemma själv. Ska snart åka hem till mamma och umgås lite.

Ha en bra dag.

Kajk

Skrivet: 2008-02-06, 18:32:25 / Illustartioner

L i l a  o c h  l j u s b l å t t  . . . .

(Här skulle egentligen min illustration varit)

... om det nu inte hade varit så att blogg.se hade kajkat. Jag tillåts inte att lägga ut några bilder tydligen.

HATA.

Har ni problem med bloggen idag?




Illustration på G

Skrivet: 2008-02-05, 19:32:28 / Dagboken

Jag sitter och trixar och har mig i illustrator. Har hållit på med en illustration hela dagen nu, vill att den ska bli perfekt. Men att det ska ta sån tid... jag är inte så haj på illustrator än om man säger så. Men just nu håller jag på att färglägger och så i photoshop. Jag vill verkligen lära mig, men jag vill kunna allt nu. Jag är ivrig.

Snart börjar Gossip Girl, det måste jag bara se.

Ny design

Skrivet: 2008-02-05, 13:50:19 / Bloggdesign

image776

image777

Har trixat lite med min egen design. Ville göra några ändringar med fortfarande inte ändra för mycket. Tycker att jag lyckades rätt bra.


Vad tycker ni? Finare eller fulare?

Detoxa din kropp

Skrivet: 2008-02-05, 12:30:45 / Mat, recept & träning

image770
Bild: jag själv

Jag måste självklart ta kort på allt, nästan i alla fall. Skrev i ett tidigare, eller kanske två att jag köpt och börjat med en Detox kur. Började faktiskt igår, än så länge har jag inte märkt någon direkt effekt, men det kommer förhoppningsvis. Själva kuren är 20 dagar lång och då tar man 3 tabletter per dag, innan måltid och till det måste man dricka minst 1,5 liter vatten om dagen. Produkten ska då rensa kroppen på dåliga ämnen och slagg som inte är bra för kroppen. Och under den perioden ska man väl inte stoppa i sig så mycket onyttigt, snabbmat, godis, tobak eller alkohol, eftersom dessa produkter slaggar igen kroppen.

Känner du dig trött, har bristande koncentration, huvudvärk, minskat imunförvar, blek hy, ökad vikt, dålig ämnesomsättning? Alla dessa symptom kan var tecken på att din kropp är överbelastad med en massa slaggprodukter. Och får di kropp att arbete i slow-motion.

Jag tycker att det är värt ett försök. Detox kostar ca 200 kronor på en hälsokostsffär.

Prova du med !

En närmare recenssion kommer om 20 dagar.

Ny tunika

Skrivet: 2008-02-05, 09:57:19 / Nya ting

image768


Bild: jag själv


Denna söta tunika hittade jag på Vero Moda i söndags. Jag blev blixtförälskad : o ) Tycker färgerna är så våriga och fina. Rosa, lila och grått passar ju perfekt ihop.

Invigde den när vi åkte hem till Sara och Häger men tog aldrig något kort på mig med den på. Men det kommer säkert såsmåningom.


EDIT: Nu ska jag äta frukost.

Besök hemma hos Sara & Häger

Skrivet: 2008-02-04, 23:45:06 / Dagboken

image769Jag har skrivkramp. Även fast vi haft en riktigt bra dag, kan jag inte få ner det i ord. Men jag ska göra ett försök.
Det brukar ju ge resultat.

Jonathan väckte mig halv tolv, det var skönt att sova ut efter att ha klivit upp tio hela helgen. Han var iväg tidigt imorse och lämnade in bilen hos en mekanicker, så det känns rätt bra att få ordning på den. Det är ganska vesäntligt om vi ska flytta. Vi klarar oss inte utan bil om man säger så. Man blir så bortskämd när man har bil och kan ta sig överallt. Bussen är ju så omständig.

Vi bestämde oss i alla fall för att ta bussen ner på stan. Jonathan hade pratat med Häger i förväg och bestämt att vi skulle träffa han och Sara på stan. Jag köpte med mig en sallad från Wayene´s och Jonathan köpte en pizza. Startade dagen med att börja med min Detoxkur, så en sallad känndes mer hälsosamt, medtanke på att jag nu ska rensa kroppen på en massa slaggprodukter. Sen promenerade vi hem till dem och kollade in deras nya lägenhet. De är helt nyinflyttade. Så det var riktigt kul att få se hur lägenheten såg ut. Än så länge är det rätt kalt, men de flyttade just in. Det måste vara skönt för dem och äntligen kunna flytta ihop.


Nu på kvällen har vi tittat på teve och städat lite gran. Egentligen borde jag köra ett styrkepass, men klockan har bara skenat iväg. Ska nog försöka gå och lägga mig snart.

Godnatt på er.

Time for bed

Skrivet: 2008-02-02, 23:46:57 / Dagboken

Bild på mig från Djäkneberget.

image767


Nu tänkte jag och Jonathan hoppa in i ducshen och efter det dundermysa : o )
Så vi kommer nog i säng lite tidigare än vanligt.


Godnatt på er och sov så gott.


Edit:
Måste bara tillägga att detta är mitt 500ade inlägg : o ) Tjohoo.

En lugn lördag

Skrivet: 2008-02-02, 14:57:46 / Fotodagboken

En ensam parkbänk på Djäkneberget.
image766
Bild: jag själv

Vaknade ganska tidigt i morse, hoppade nästan tvåtusen hopp med hopprepet. Gud vilken träningsvärk jag får i vaderna, men det är inte alls lika jobbigt att hoppa längre. Jag tycker att det känns mycket bättre att hoppa hemma och styrketräna, till musik, se ut hur man vill och så än att behöva ta sig ivög till gymmet. Så vi ska ta och säga upp våra gymkort, det måste vi ändå göra när vi flyttar. Sen får vi se om vi har råd att köpa nya kort på ett annat gym där. Om vi nu kommer att sakna gymmet det vill säga.

Det händer inte så mycket här hemma idag. Vi tar det lugnt.
I veckan ska vi antagligen åka iväg till Sigtuna, Jonathan ska på två intervjuer på torsdag så i samband med det ska vi troligtvis skriva under en massa papper angående lägenheten. Så det ska bli spännande. Kul att se hur lägenheten ser ut och så, än så länge har vi bara sett en bild på själva planlösningen. Men färgerna går i ljusa lattefärger, så det verkar ju okej.


Hoppas ni har en bra dag.


Te och knäckebröd

Skrivet: 2008-02-01, 11:46:19 / Mat, recept & träning

Sitter i soffan och dricker te och äter knäckebröd. Jag äter inget annat till frukost nuförtiden. Och igår köpte Jonathan hem ett sånt gott te som smakar tropiskafrukter, mums. Te är jag också beroende av.

Har ni någonting som ni är beroende av?

image765

Hoppas ni får en trevlig fredag.


bloglovin




RSS 2.0