Nyckelpigan

Skrivet: 2007-11-23, 00:42:23 / Fotodagboken

image504
Bild/kollage: jag själv


Jag är inne i en kollage period nu. Det är så kul att leka med bilder, färger och olika funktioner. Det är det roligaste jag vet just nu, fiffla med bilder och blogga. Mitt intresse. Foto och redigering, det är riktigt kul att hålla på med. Jag har inte skrivit varken dikter eller berättelser på jättelänge nu, jag har inte varit inne i en skrivarperiod. Men jag saknar det, men jag tror inte att jag kommer att börja med det än på ett tag. Jag känne rinte för det. Just nu är det bilderna som gäller. Men jag skriver ju på bloggen i alla fall och det är ju bra. Jag får inte sluta med skrivandet helt, nono. Det kommer jag aldrig att göra, skrivandet är en del av mig och det har det alltid varit.


Just nu är det Sex and the city på teve och efter det ska jag krypa ner under täcket och försöka att sova, men jag känner på mig att det kommer att ta lång tid för mig att soma inatt. Jobbigt. Jag hatar att inte kunna sova, då ligger jag bara vaken och tänker på obehagliga saker, som gör mig deppig. Dessutom har jag börjat prata i sömnen och sova oroligt igen, det var ett ta sedan jag gjorde det nu. Så det känns inte så bra.


Puss och kram.

lina sa:

Då säger jag godmorgon till dig :)


Datum: 2007-11-23: Tid: 07:04:01
Bloggadress/URL: http://moonshield.blogg.se
Viola sa:

svar: visst är det!


Datum: 2007-11-23: Tid: 09:03:49
Bloggadress/URL: http://vajola.blogg.se
Lillepip sa:

Tänkte på nyckelpigor ,hörde det kommit en ny art som var farlig,det e inte klokt ,har alltid förknippat nyckelpigor som små söta ofarliga skalbaggar..Brrrr,må gott,pip


Datum: 2007-11-23: Tid: 09:09:22
Bloggadress/URL: http://lillepip.blogg.se
Evis sa:

Bildbehnadling är en av de saker jag skulle vilja bli bättre på; liksom programmering. Men jag tar mig inte tid. Iofs tar jobbet tid och så, men jag skulle ju kunna lära mig det istället för att hänga på internet eller sy, men att leva utan att sy det är omöjligt :)


Datum: 2007-11-23: Tid: 09:59:07
Bloggadress/URL: http://omstil.blogg.se
Disa sa:

svar: hehe ja precis :) dina bilder är jättefina btw =) i like them.. Ha en bra helg :)


Datum: 2007-11-23: Tid: 10:39:08
Bloggadress/URL: http://bizuuu.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin