Drömmar och vattendroppar

Skrivet: 2008-04-27, 22:03:23 / Fotodagboken

image1044

Vattendroppar är riktigt häftiga! Samt väldigt roliga att fota. Jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med många av bilderna som jag tagit i helgen. Det är inte ofta jag känner min nöjd med något. Jag är väldigt kritisk mot mina alster. Inte bara när det gäller mina foton, utan det gäller nog generellt över allt jag gör. Det känns skönt med en egokick. Har känt mig lite nere ett tag när det gäller mina fotokunskaper. Tänkt att jag kommer aldrig bli duktig o.s.v. Men jag hoppas att jag kommer fortsätta att utvecklas - det är ju min dröm. En annan dröm jag har är att skriva en bok, men det verkar inte vara så aktullet just nu. Försökte komma på lite idér till en ny berättelse, men det gick åt skogen. Måste jobba mer på det i veckan. För jag vill verkligen börja skriva på någonting. Ni märker ju hur min fingrar går på högvarv här på tangenterna. Men antagligen tar fotoidérna upp för mycket av min hjärnkapacitet.


Avslutningsvis vil jag tacka er som ger mig stöd och komplimanger genom att skicka kommentarer. Om jag inte skulle blogga och om ni inte skulle stötta mig skulle jag nog heller inte fortsätta fota. Tack för att ni håller den lågan vid liv! All kärlek till er!



DENISE DORNELL sa:

fin bild!


Datum: 2008-04-27: Tid: 22:12:28
Bloggadress/URL: http://dld.blogg.se
LINA sa:

jo man behöver en liten knuff när det gäller fotografering. ibland har man verkligen ingen inspiration alls, tyvärr..


Datum: 2008-04-28: Tid: 09:05:43
Bloggadress/URL: http://linaveronica.blogg.se
Malin sa:

Svar: Mjo, har också lite svårt att se vad det står men enligt Karin som jobbar på blogg.se ska det inte finnas någon verifiering alls när alla bloggar är flyttade. Ah, skrev det i bloggen! ^^


Datum: 2008-04-28: Tid: 09:52:56
Bloggadress/URL: http://lillamalins.blogg.se
Knutte sa:

Oh ja vatten är roligt :) Fin bild


Datum: 2008-04-28: Tid: 12:05:16
Bloggadress/URL: http://knutte.blogg.se
Malin sa:

Svar: Jepp, super :) Annars hade jag nog faktiskt flyttat från blogg.se. Alldeles för mycket skit nu på sistone tycker jag!


Datum: 2008-04-28: Tid: 19:30:27
Bloggadress/URL: http://lillamalins.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin