Östra flygeln

Skrivet: 2008-06-30, 20:56:28 / Dagboken



Hormesta Säteri. Heter gården som vi bor på, men själva byn heter Biskoppskulla. Det ligger ute på landet och tillhör Örsundsbrokomun. Närmaste stad är Enköping som ligger 1,7 mil sydväst om oss. Sen så har vi Uppsala 3 mil norrut. Dessutom ligger Västerås bara 4,5 mil bort.

Nu när vi har flyttat ut på landet, tänkte vi bli riktiga lantisar, skaffa hästar och bli bönder. Skörda åkrar och sånna saker ;) Nej, riktigt så är det inte, inte alls faktiskt. Vi nöjer oss med vår lilla svarta hankatt. Det räcker med att vi kan se hästarna från fönstret varje dag.

Jag måste erkänna att det är riktigt fint här. Områderna runt omkring och lägenheten är verkligen helt perfekt. Passar oss utmärkt. Vi har så fin utsikt mot kyrkan, hästhagar, herrgården och på kvällarna har vi solnedgången precis utanför sovrummsföstret. Jättevackert. Det känns verkligen som att vi kommer att få det bra här.

Så i fortsättningen så är det härifrån (vi bor på övervåningen till vänster) jag kommer att blogga, det kommer att bli fin, fint.

Jossi sa:

Vad mysigt det ser ut! Jätte fin bild du har fått till också! Hoppas ni kommer trivas nu också men med det du beskriver så kan ni väll inte göra annat ;)

Har du ngt objektiv att rekommendera som är prisvärt? (Typ ngt som är bra för närbilder)


Datum: 2008-06-30: Tid: 21:10:07
Bloggadress/URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Jossi sa:

sv: okej, får väll se vad man hittar då :)

är inte heller så insatt i sånt där, hih. Men jag fick ju min kamera nyss, så kanske ska nöja mej med KIT objektivet en stund, fast det är ingen bra zoom alls på det!


Datum: 2008-06-30: Tid: 21:24:24
Bloggadress/URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Nathalie [asilentescape] sa:

Häftig bild :)


Datum: 2008-07-01: Tid: 11:21:49
Bloggadress/URL: http://asilentescape.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin