so tired

Skrivet: 2008-11-18, 16:59:29 / Fotodagboken



Klcokan går snabbt. Nu är det redan kväll, fast det känns som att jag precis kom hem. Jag kom hem tidigt (13.30), men min kropp var helt slut efter att ha jobbat effektivt med grupparbetet hela morgonen. Så jag somnade nästan direkt jag kom hem på soffan. Efter att jag fått i mig två skedar ärtsoppa och två knäckebröd. Den soppan var inte allas god. Jonathan som hade lovat att han skulle laga potatis och- purjolökssoppa till mig tills jag kom hem. Men han försov sig såklart.

Han svarade inte när jag ringde heller, så jag var nästan övertygad om att jag inte skulle komma hem från tåget. Men efter att jag ringt honom i en timme, ringde han äntligen upp. Då kunde jag andas ut igen. Jag blir så orolig när sånt där händer. För det finns inte direkt några bra sätt att ta sig ut till oss utan bil. Bussen går 5 kilometer bort och det tar en hel timme att gå hem där ifrån. Det hade inte varit nån höjdare i det här slask-regn-blåst-snö-vädret. Så tack för att du svarade till slut.



Nu ska jag dricka en kopp chai-te och efter det hjälpa till med middagen, som idag blir köttfärssås med någonslags pasta. Men först ska jag försöka vakna till lite, så att kvällen inte flyder iväg lika snabbt. Fast det brukar inte spela så stor roll vad man gör, flyger iväg gör den oftst ändå. Hopas ni haft en bra dag idag.


G I L R A E N sa:

Åh, vad gott det ser ut. :)


Datum: 2008-11-18: Tid: 17:28:28
Bloggadress/URL: http://gilraen.se
Jossi sa:

Håller med om att dan har gått fort :o

Även fast ja bara legat hemma o segat mej.. haha.


Datum: 2008-11-18: Tid: 17:30:47
Bloggadress/URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
M sa:

Härliga bilder. Måste testa chai te någon gång. Är ju rätt ny på "te-fronten" då jag vanligtvis föredrar kaffe. Och är de där tidningarna, kamera och bild, bra? Jag prenumererar på DigitalFoto och den är grym =)


Datum: 2008-11-18: Tid: 17:51:33
Bloggadress/URL: http://headless.blogg.se/
S a r a sa:

Fina bilder :)


Datum: 2008-11-18: Tid: 18:12:18
Bloggadress/URL: http://saaramarklund.blogg.se/
Jossi sa:

Sv: Ja blev ju de :(

Inget vidare alltså!

tack ska ja försöka me :*


Datum: 2008-11-18: Tid: 18:24:50
Bloggadress/URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
S a r a sa:

Svar: Känns ju lite halvB att man har så sträng copyright på sina egna bilder, men samtidigt så kopierar man bilder på kameror och objektiv kors och tvärs :P Sen passade jag på medans min brorsa är och jobbar i Lappland ^^ Haha!


Datum: 2008-11-18: Tid: 18:25:20
Bloggadress/URL: http://saaramarklund.blogg.sea



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin