Earth hour

Skrivet: 2009-03-28, 11:36:07 / Dagboken

Det blev en mysig fredagskväll igår. Sötaste Sandra var här och åt tacos med oss. Jag är så glad att vi hittat varandra. Det är inte ofta man hittar vänner som man klickar sådär direkt med.Idag vaknade vi halv tio och gick upp och åt tomat och olivciabatta till frukost. Mumsigt. Vi har inte så jättemycket planer för dagen, vi tar dagen som den kommer, som vi brukar. Ikväll är det Earth Hour, då tänker jag släcka alla lampor och all onödig el för miljöns skull. Tänker du? Det är mellan halv nio och halv tio.

Nu ska vi kila ner på stan och lägga på ett brev till csn...

Frida [om mode och foto] sa:

jo, jag ska försöka släcka allt och så, fin bild:)<3


Datum: 2009-03-28: Tid: 12:11:11
Bloggadress/URL: http://fridaisfine.blogg.se/
sannaa sa:

Åh, tack! :D:D<3


Datum: 2009-03-28: Tid: 12:16:29
Bloggadress/URL: http://sannaaek.blogg.se/
sandra sa:

det var supertrevligt. är så glad att jag hittat er också. <3angående lamporna så tänker jag släcka ner dem om jag kommer ihåg. :)


Datum: 2009-03-28: Tid: 13:21:14
Bloggadress/URL: http://yousoundsotwee.blogg.se/
Nina sa:

Hej Ida, är det här man svarar på inläggen? Ah, jag gör det iaf. :P Du blev den andra personen som skrev på mitt blogg! Det är kul att få respons över det som man har skrivit tycker jag, tack! :)Lördagen började ett återbesök för ögonen. Hade fullt körkortssyn sa dem, men jag ser ju fortfarande inte perfekt. Det värsta är över iaf. Pust ;) Sen har jag bara varit hemma med syrran. Fikade och fastnade framför datorn sen var jag bara tvungen att visa min nya blogg.;) Jag har nog fått blogg-sjuka! Det är nytt och lite spännande. :)Hörde att Sverige skulle spela VM-kval ikväll, funderar på att kolla... eller? Vi får se. Annars är det väl inte så mycket planer, trist att det är plaskväder igen. Känns som kroppen vill hitta på mera saker när solen skiner. Vad har du haft för dej då? Superkram!


Datum: 2009-03-28: Tid: 14:03:40
Bloggadress/URL: http://bynina.blogg.se/
Nina sa:

Vilken händig tjej du är! ;)Jag vill också baka, men är mer sugen på att göra (o äta) äppelmuffinsen som vi bakade sist. De sitter fortf kvar i minnet som du märker. Så mumsiga! Men först måste jag nog investera lite redskap- muffinsplåt och riktiga muffinsformar! ;-) Det hjälper inte med den där fina påsen jag fick fr dej och sandra med alla bakverk.. det är nästan så att man blir hungrig av att se den! Sant. :PAngående bloggen, jag måste söka lite experttips ifrån dej. Jag stör mej på reklamen på min blogg, du kanske kan visa hur jag tar bort den nån dag? Föresten, fick ett inlägg från Annelie. Hon hade också hakat på bloggtrenden ;) björnis


Datum: 2009-03-28: Tid: 14:45:32
Bloggadress/URL: http://bynina.blogg.se/
FINA sa:

så söt bild


Datum: 2009-03-28: Tid: 21:31:28
Bloggadress/URL: http://www.metrobloggen.se/finaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin